Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
@Kenan-Tok Haklısınız. Biraz daha dişinizi sıkın. Sabrın sonu selamet.
-
@Kenan-Tok evet dediklerinizde haklısınız. fakat banka sınavda yapmak zorunda değil bunu da bilesiniz :S
-
@ncbb Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:
@Kenan-Tok evet dediklerinizde haklısınız. fakat banka sınavda yapmak zorunda değil bunu da bilesiniz :S
Neyle adam alcak, özel sektör değil bu devlet bankası abc si yok, yapmak zorunda -
@paretosef birşey yazmamışın hocam. yazdıgını şimdi gördüm.
VAKIFBANK NASIL ALIYOR BİR İNCELE İSTERSEN.KAMU BANKALARI DAHİL TÜM BANKALAR TRANSFER POLİTİKASI İZLERLER
-
@ncbb haklısınız. yapmak zorunda değil ama yaptı. Yani bu kadar plansız ve şeffaflıktan uzak mi yürütülmesi gerekiyor bu sürecin. Sadece bize sinav şansı tanımış olmalarından dolayı yürüttükleri bu sürecin mantiksizligini görmezden gelemiyorum.
-
@ncbb Uzman Yardımcısı mı transfer etcek? Üniversitelere transfer ücreti öder heralde Transfer belli Ünvana ulaşmış açık sınırlı pozisyonlar için olur. %95 de torpille, Açmak zorunda sınav, istese açmaz diye bir şey yok yapılan o sınırlı transfer politikasını da iptal ettirir istese vatandaş ama o bilinçte bir gençlik ve halk yok. Kamuda şeffaf olmayan her şey iptal edilebilir. Farklı işe alım yapmak isteyene özel sektör açık gitsin kendi şirketini kursun.
-
@ncbb Vakıf teftiş sınavı açıp, aynı bizim girdiğimiz gibi o sınavda sınırda kalan yada Teftiş'ten eleneni uzman yardımcısı yapıyor merak ediyorsan.
-
Evet hala beklemedeyiz.Umarım bugun son bulur bu belirsizlik.Bazı arkadaslar sınav sonucu bekliyor.ne yaptım kac aldım nerelerde hatalar yaptım ogrenmek istiyorum diyor.Yalnız bu sekilde olmicak eski sınavlarında yaptıkları gibi sadece illerin taban puanları ve buna gore mulakata girmeye hak kazananların listesi yayınlanacak insan kaynaklarından aldgımız bilgiye gore. Ayrıca kazananlara mulakatla ilgili sms ve e-posta gelecek.Yani burada sınav sonucu degil sadece mulakata girmeye hak kazanıp kazanmadıgımızı ogrenmek icin bekliyoruz
-
Bu kadar bekledikten sonra kaybedenler ne yapacak düşünemiyorum
-
@Serhat-Sucu beleş girmiyosun ki verdiğin paranın karşılığında kağıdınızda doğru yanlıl hatta boş sorulara kadar öğrenme hakkın var. Öyle açıklanırsa detayını da talep eder herkes.
-
@paretosef Aynen öyle 1 ay olucak nerdeyse ben şahsen sınavda naptigimi öğrenmek istiyorum. Orda diyor ki siteden sonuçlar yayinlanicak. Çok mu zor anlamıyorum ki
-
Geçen hafta aramıştım bu hafta içinde açıklayabiliriz demişlerdi. Perşembeden sonra arayan var mı?
-
Aldığım bir duyuma göre, sınav sonuçlarının bu hafta açıklanması büyük ihtimal arkadaşlar. İnsan kaynaklarında işe alım biriminde çalışan bir kişiden alınan bilgiye göre: Bu hafta açıklamayı düşünüyoruz denildiğini söyleyeyim.
-
@Olumsuz-Dışlama o kadarını bizde tahmin edebiliyoruz
-
Artık açıklandı mı diye direk buraya bakıyorum
-
@Olumsuz-Dışlama Geçen hafta aradığımda bana da aynısını söylemişlerdi
-
arkadaşlar uzman yardımcısı maaş ve hakları bilen var mı
-
Ben şimdi konuştum okunan cevap formlarını banka olarak kontrol ediyorlarmış dinamik bir süreçmiş miş miş de miş, insanla resmen dalga geçiyorlar
-
Hala adil bir sonuç bekleyen saf var mı aramızda? Belki yeğenler çoktan işe başlamıştır bile.
-
@mimiko Atatürk Üniversitesi yayınlaması için gönderilmiş diyen biri vardı sanki forumda.