Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
sizi arayan oldu mu ?
-
Baya herkes geyiğe vurmuş artık
-
ARAYAN OLDU MU DİYE SORAN ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTİYORSUNUZ? KAZANANLARI TELDEN Mİ ARIYORLAR YOKSA :S
-
Cumaya kadar açıklanır net gün vermiyorlar maalesef.Ama bu hafta da açıklanmazsa santrali çökertelim
-
Bence bugunden girişelim o işe ! Yılıp acele etsinler
-
TUBA ERBAY VE İSMAİL İNSANI MUAMMADA BIRAKIYORSUNUZ? SİZİ ARAYAN OLDU MU NE DEMEK? SANKİ SİZİ ARADILAR VE KAZANANLARI TELEFONLA BİLDİRİYORLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE BENİ KİMSE ARAMADIĞI İÇİN İÇİM İÇİMİ YİYOR ::S
-
Hayır ne zaman açıklanacağına dair bilgi almak için bankayı arayan oldu mu manasında sordum. Yoksa ben de işsizim rahat olun
-
@vedat Arkadaş sormuş ya arayan oldu mu diye . Bende sizi arayan oldu mu diye sordum. Sanki olmuş gibi bi izlenim oluştu .Aradılar açıklandı tarzında bi söylemim olmadı. Ki herkesin burda günlerdir nasıl beklediğini biliyorum
-
Öğleden önce aradım Bankanın ilanda geçen numarasını ama standart ve doğruluğu şüpheli aynı cevabı aldım. Bu hafta içi açıklanması planlanıyor. Geçen hafta aradığımda da aynı cevabı vermişlerdi.
-
Bundan önceki sınavı 2,5 ayda açıklamışlardı ve 5 ay sonra mülakata çağırmışlardı. Buda öyle olacak sanırım
-
@mimiko yapacak bişi yok Geyiğe vurmasak burda şimdiye kadar duyulmamış küfürler çıkardı
-
Emre Çökük arkadaşımız önceki sınavla ilgili bir bilgi vermiş ama ben tahminlerinizi merak ediyorum arkadaşlar. Diyelim ki bu cuma açıklandı mülakatlar ortalama ne kadar süre içinde başlar? Eğer sonuçtan sonra 1-2 ayı bulursa iş çok uzayacak gibi. İlk banka sınavım kamuda süreç nasıl işliyor artık biliyor gibiyim ama bankalarda nasıl işliyor bilmiyorum.
-
@cclark İş uzayacak zaten orası kesin mülakatı felan düşününce kafadan 2 ay en az
-
Hepinize dua ediyorum insallah umutlariniz , hayalleriniz ve planlariniz yikilmaz. Halkbanktan da sogudum hesaplarimi kapattircam :face_palm_tone1:
-
Birazdan Geliyor Sonuçlar. Herkesin Hakkında Hayırlısı
-
@İdari_Katip eyvallah
-
@İdari_Katip Küt küt atıyor kalbim
-
Birazdan geliyor derken?
-
@İdari_Katip kesin mi yayalım mı:)
-
@İdari_Katip İnşallah bu sefer dogru söylüyorsundur arkadaşım çarsamba dedin olmadı, cuma dedin olmadı, bugün arife yarın bayram dedin şiirler yazdın olmadı bakalım merakla bekliyorum...