Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey siz kendiniz nasil aldiniz ben personel teminin orda oturuyorum gitsem alabilir miyim sevk kağıdını.
-
@haticey size durumunuzu soylediler mi?
-
@halil3 benim aldığım zaman evraklar postaya verilmemişti bugün postaya verilecekti eğer bunu sorun yapmazlarsa kesin alırsınız kazandığınıza dair belgeyi göstermemiz yeterli
-
@haticey O zaman yarın ugrayim bakalim vermedilerse aliyim.Siz hangi hastaneyi secmistiniz hangi gunler kurul toplaniyormus
-
@er-tuğrul evet heyet olumlu olduğunu söyledi
-
@halil3 ben Kocaelin den bir hastane
-
@haticey peki süreç nasil isleyecek biliyo musunuz saglik kontrolunu kac gun surecek guvenlik sorusturmasi kac gun surer
-
@haticey iyi en azindan durumumuzu bilelim
-
@halil3 sevk kağıdının aslının bir tanesi elimde olacak hastaneden bilgi alamazsam elden vercem personel dairesinde ki komutan sevk kağıdının takibini yap dedi sıkıntı oluşmasın diye güvenlik soruşturması çok uzun süreç dediler
-
@haticey simdi haziranin baslarinda baslama ihtimali var de mi?
-
@er-tuğrul girişteki komutan öyle söyledi ama kesin mi bilmiyorum
-
@haticey umarım doğru söylemiştir, sağlık raporumuz olumlu neticelenir de inşaallah bir an önce başlarız
-
Arkadaşlar bugün sevk kagidi ile ilgili mesaj alan oldu mu hiç kargoya verildi tarzında.?
-
Arkadaşlar ben takip edemedim de hastaneden sağlık raporu alacağımız belge ne zman elimize geçer veya bu belge kendisine ulaşan var mı
-
@haticey sevk kağıdınızı ne zman aldınız benim elime hala ulaşmadı da
-
Arkadaslar rapor islemleri icin para istiyorlar napacagiz?
-
@er-tuğrul vereceksin hocam mecbur
-
@genclerbirlikli tsk dan gonderildigimi soyledim o zaman da eski askeri hastaneye yonlendirdiler orada bizim subesimiz diyerek
-
@genclerbirlikli size sevk kagidi ulasti mi?
-
@er-tuğrul hocam benim bu alımla alakam yok, başka yerlere atanan birçok arkadaşım var, onlar sağlık raporu alırken 40 tl civarı para verdiler ben de sağlık kurulu raporuna 200 tl verdim. Ona istinaden söyledim.