Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Arkadaşlar diğer hastaneleri bilmiyorum ama dışkapı mevki hastanesinde kurul bu hafta sonmuş, eylüle kadar yokmış. Ve raporumuzu pertemden almamız gerekiyomuş. Ben raporsuz geldim şimdi perteme geri gönderiyolar beni. Siz de kendi hastanelerinize sorun kurul ne zamana kadarmış. Pertemden raporları almaya çalışın en kısa sürede
-
Ben hastaneye gittim kadın adayların, kadın doğum bölümü ile ilgili hastaneye bir bilgilendirme gitmemiş. Hastane sağlık kuruluna baş hekime sordum öyle bir şey yok dediler bana.
-
@lillian sağlık müdürlüğüne mi ne yazı yazılmış nereye olduğunu tam hatırlamıyorum. Ben gider gitmez görevli sordu zaten kadın doğum için mi geldiniz diye. Mutlaka ısrar edin..
-
@gizemsen siz muayene oldunuz mu ? Bir de asil aday misiniz ? Ben sağlık raporunu alalı 1ayı geçti.
-
@lillian evet asilim, benim de 1 ay geçti. Şimdi raporumu almaya geldim perteme hastanye geri dönücem. Rapor olmadan muayene etmediler
-
@lillian ben kadın doğuma göründüm ama muayene etmedi ultrason cektirmistim onun sonucuna bakarak sağlam yazdı. Hastanede bana normalde 11 bölüm oluyo ama kadınlarda 12 oluyo dediler hastanesine göre degisiyo sanirim
-
@aybuke ne zaman muayene oldunuz acaba ? Sağlık raporunu yeni mi aldınız ? Yoksa sizin de 1 ay oldu mu?
-
@gizemsen muayene olabildiniz mi? Ben il sağlık Müdürlüğünü birbirine kattım soNunda hastane ekleme yapacak. Ama tarihi geçtiği için rapora bölüm açamıyorlar.
-
Arkadaşlar görevli beni yanlış yönlendirmiş. Rapor sonucu istenmeyebilir, ikendi hastanelerinize sorun mutlaka. Sonradan tahlil kağıtlarının olduğu dosyayı kastetttiğini söyledi.
-
@gizemsen sağlık raporun aslının bir tanesini bize vermişlerdi zaten onunla gidebilirsiniz
-
@gizemsen raporunuzu alabildiniz mi?
-
Ben hastaneyi aradım az önce, hastaneye herhangi bir yazı falan gelmemiş. Eksigin var diye aranan var mi hic acaba.
-
@kvsr-endmh msb den raporu alabildim. Şimdi hastaneden yeni rapor alma macerama başladım bakalım hayırlısıyla atlatalım şu işleri hepimiz inşallah.
-
Yaw ne ugrastirdilar be bi rapor için
-
@gizemsen Az önce ben de MSB ye ulaştım. Yeniden rapor cikracakmisiz galiba
-
Arkadaşlar merhaba ben Ankara Numune hastanesiyle iletişime geçtim 1 ay geçtiyse ve size raporunuzda sorun var diye haber verilmediyse kabul edilmiştir. Dahiliye raporunuzda çok küçük kist vb görülürse ya da tahlilerinizde bir sorun varsa yönlendirirler sizi. Size haber gelmesini bekleyin dediler. Biz daha dün Gata ile görüştük bir bilgi olsa bize verilirdi önce dediler. Açıkcası ben bekleyeceğim.
-
@lillian benim 1 ay oldu 17 mayısta gönderilmişti sanırım rapor hastane tarafından.
-
@sedefghtn bence de eger bir eksiklik bir sorun olsaydı zaten bizzat kendileri ulaşırlardı bize ulaşıp bildirmek zorundalar arkadaslar çünkü resmi bir kurum burda grupta fikir yurutmeyle varılan sonuçlar sadece bizi yorar gibi geliyor bana
-
@kbr23 beni de aramadilar henüz ama ben kuruma ulaştım. Raporunuz eksik tamamlatip tekrar gönderin dediler.
-
Arkadaşlar sağlık raporunu sadece hastane göndericek değil mi bizim göndermemize gerek yok