İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
İlgöc ile ilgili olarak bu alimdan ziyada asıl bir alimin kpss öncesi 300-400 kisi civarinda bir ilan gelmesinin yuksek ihtimal olduğunu duydum bunu destekleyebilecek birileri varmidir?@pareto_wilfredo
-
Sınav yapılması, sonuçlarının açıklanması, mülakat tarihinin belli olması, mülakatların yapılması, mülakat sonuçlarının belli olması, güvenlik soruşturmalarının yapılması ve atamaların gerçekleştirilmesi 4-5 ay civarında sürecek bir işleyiş var maalesef alımlarda. O yüzden ben KPSS öncesi yeni bir alım olacağını düşünmüyorum açıkçası.
-
@nairu24 yeni bir ilana cikmasi icin illa alimini tamamlamasi gerekmiyor.Bakiniz sgk..adamlar mulakat sonucunu aciklamadan yeni ilana cikti gecin yani bunlari
-
Üslübunuza lütfen dikkat edin. Ben kendi düşüncemi paylaştım temenni değil bu ben de istiyorum yüklü bir alım olmasını.
-
@bahad4r bunu bir kac arkadas daha söyledi fakat 20 kisilik alimdan sonra kimsenin inanci kalmadi
-
@black Cok haklisin belkide psikolojik olarak kendimi boyle rahatlatiyorumdur yada bilmiyorum ya ama soylediklerinle beni etkiledin sinav isini bidaha dusunucem teşekkür
-
Sınav sonrası il secimimi oluyor.Meslek tanitimi var mıydı göremedim.farkı nedir?
En önemlisi de rotasyon var mıdır? -
@aroma rotasyon var ama uygulanmayacağı konuşuluyor. Bana sorarsanız belli de olmaz. Şu an henüz uygulanmadı ama bu uygulanmayacağı anlamına gelmiyor. SGK Denetmenlikte olduğu gibi düzenleme gerekir.
-
@antimülakat belirsizlik burada da bizi buldu yine.. göç uzman yardımcılığı da puanima gelir mi meçhul. Tsk ederim
-
İşbilmezlik her yerde kendini gösteriyor, öyle bir başvuru sistemi yapmışlar ki dün izin vermedi bugün yapanlar tekrar yapmak zorunda kalıyor, bu kadar altından kalkamıyorsanız talip olmayın bari diyorum sevgili üniversiteye ya da sorumlusu kimse onlara