İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
@bdbd bu sebeple mücadele etmeliyiz ilk 2000'desin ama bak kaç aydır elde avuçta bir şey yok, bu saatten sonra isterse eylülde 1000 kişi alcam desin inanmam ben bu kuruma, kurumlar artık personel rejimleri ile siyasete ortak oldu resmen. akşam etkinlik varmış lütfen sesimizi duyuralım.
-
-
@bdbd hocam inanmak istiyorum ama gördüğün gibi adamların işi belli olmuyor bekliyoruz yeni bir ilanı bide twiter dan yazmak lazım
-
@ozgur85 tabiki hocam. sırf etkinlik için twitter açtım. katılıyorum devamlı
-
ya nasıl üzgünün nasılda çalışmak istediğim bir kurum ama şaka gibi bir sayı 20
-
@bdbd hocam bu izni kim veriyor resmi olarak.... Bilirsek şikayetlerimizi o kuruma yapalim
-
@jamiryoo ben de aynı durumdayım hocam. inşallah tez vakitte gelir şu il göç ve merkez göç. ama o zaman sanırım kpss sonrası. puanınızı yükseltmeye bakın derim. zira ilk bin dışında sıkıntı. 2binle bekliyorum hala.
-
@falanfilan kurum talep ediyo. bana dedikleri maliyeden bu kadar izin çıktı. belli ki maliye bakanlığı karar veriyo. ama bana mantıksız geldi hocam maliye içişlerinin personel sayısına nasıl karar verebilir ki
-
@bdbd tüm kurumlar maliyeden izinle ilana çıkıyor , sağlık bakanlığı, milli eğitim hepsi
-
@duryy hocam bü duyuru yu diğer başlıklar da da paylaşan bilir misin ben tel den denedim yapamadım
-
@jamiryoo Hepsinde paylaştım kardeşim.
-
@bdbd bütçe onların kontrolünde olduğu için ama kaç kişilik talep edildi de 20 kişilik izin verildi? Çok saçma, personel ihtiyacı had safhada ise nasıl izin çıkmaz ki? Diyanete bile daha fazla izin çıkıyor. Hani en çok işlerin sürüncemede kalmaması gereken ülke güvenliği için iş yapması gereken bu tarz kurumlar için nasıl sınırlama olmuş olabilir pes doğrusu o kadar mesaj attık. Bana mısın demiyorlar...
-
@duryy tesekkurler ben de ulaşabildigim arkadaşları ma yolladim
-
@falanfilan 2017 için bu kadar izin çıkmış. göçün bu kadar hakkı varmış o yüzdenmiş. 2018de tekrar alım olcak ama hazirandan sonra diyolar.
-
@bdbd biliyor musun hiçbir anlamı yok
-
@falanfilan biliyorum ya Allah kahretsin hepsini hiç bişey demiyorum. tükendik artık bittik ya
-
Bence Maliye Bakanlığını, Sn bakan ve yardımcılarını, haber spikerlerini, ekşi sözlüğü, onedio’yu, hatta bulduğunuz guy muy vmy mhuy vb çalışanlarını bile etiketlemeliyiz..
-
@rybczynski2 Çünkü ihtiyaç ne olursa olsun Maliye Bakanlığının bir bütçesi var ve buna göre izin veriyor..
-
@bdbd o halde mhuy un da 2017 talebi vardı onunda gelmesi lazımdı ama mhuy gelmedi gelecek gibide durmuyor
-
@hasansss bide o vardı dmi. Kurumların hepsi son güne sıkıştırdı elindeki kadroları, mhuy gelseydi 250 kişi ilaç gibi olurdu ya.