İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
@Antimülakat Yazının ne kadar içten yazıldığı her satırıda hissediliyor. Emek verenlerin yüreğine sağlık. İnşallah sesimiz duyulur, sesimiz GUYolur, DUYolur, MHUYolur.
-
bir de kamu düzeni sınavıyla çakışıyor
-
Bu değil, merkez göç çakışıyor.
-
Dostlar aşağı yukarı her yerde birileri var ama iş bilgi verme oldu mu kırk takla atıyorlar. Bende bunu bildiğimden bir de maliye bakanı engeli olduğundan duyum işini bırakmıştım. Şu 20'lik ilana çok canım sıkıldı, o yüzden telefona sarıldım. Daha sonra da bu konuyu irdeleyeceğiz ama şimdilik öğrenebildiklerimiz bunlar.
-
@antimülakat gerçekten her bilgiye ihtiyacımız var. Kesin olmasa da moral açısından iyi olacak
-
Bu sınavlara daha önce giren var mı kaynak konusunda yardımcı olabilecek ? Kitap şeklinde toplu bir not mevcut mu %2Olik kısımdan
-
@asya Ankarada Akfon adında bir kırtasiyede not olduğundan bahsedilmişti eski baslikta
-
@asya @luthor Bahsi geçen yere notu sormaya gitmiştim, o gün makineler meşguldü gösteremedi direkt çıktı alırsam görecektim, fiyat 40-45 lira demişti bende içeriği görmeyince almamıştım. Fakat daha sonra nette biraz karıştırınca bir sitede bu notları bulmuştum. Ancak burada link paylaşmak problem oluyor bildiğim kadarıyla biraz bakmak lazım. Tabi soruları nette de görmedim.
-
Bu kaça düşer sizce? SGK açıklanırsa
-
@rybczynski2 Kaça düşeceğine dair ben de fikir yürütemiyorum ama şöyle bir yorum yapılabilir 8 puan türü var ve incelendiğinde hemen her bölümün ağırlıkta % 40 olduğu bir puan koymaya çalışmışlar bu durum yükseltebilir puanı. Ancak SGK'nın açıklanması ise düşürecektir. Daha tecrübeli arkadaşlardan yorum bekleyelim.
-
il göç ve merkez göç ilanına aynı anda başvurabilir miyiz ?
-
82 ile falan gelme şansı olur mu sizce ?
-
@demoklesinkılıcı hocam kpss sayfasında paylaşım yapmışlar gördüm de ben ilçede yaşadığım için çıktı almak çok pahalı p yüzden direk kitap alayım demiştim
-
@asya Doğrudur, maalesef kitap konusunda bir fikrim yok.
-
@okunoku 84.7 ile benim umudum yok valla hocam.
-
P16 1300 86 ya düşer mi, bi çılgınlık yapıp başvurursam ihtimali ogreneym
-
@falanfilan vmy ve sgk aciklanirsa sansiniz olabilir hocam . Bu ikisi puanlari etkiler
-
Arkadaşlar başvuru yaparken bölümle alakalı puanı kullanmak zorunda mıyız?Yani iktisat bölümü okuyan biri maliye ağırlıklı puanı kullanabilir mi?
-
@luthor tabiki hocam bölüm bazlı bi kıstas yok
-
@falanfilan ilgöç düşer bence ama merkez göçe bilemiyorum