İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
@duryy eğer söylenen doğru ise 2017de mhuy unda talebi vardı. Onunda gelmesi lazım. He bu saatten sonra gelirmi gelmez o arkadaşın dedikleri tutarsızca. Boşa ümide kapılmayalım yine
-
@hasansss Bizi gerçekten heyecanlandıracak bi ilan hiç gelmeyecek gibi hissediyorum.
-
@duryy benim beklentim kalmadı guy duy veya ilgöçden başvurcam ama gelmicek. Yaz gibi askere giderim bari aradan çıksın. 3 sene çöp olacak boşu boşuna çalıştık. Kısmet artık bekleyip görcez
-
@bdbd ikinci ilana kpss öncesi çıkmaz ki artık
-
@isimsiz muvafakati her türlü alıyorsun gerekirse süre biraz uzar. Ama almamak vermemek yok. Öyle düşünüp panik yapilmasin. A kadroda geçiş hakkı tanınmış bir haktir.
-
@aday-memur haklısın vallahi. Ben atandım her etkinlikte desteğe devam ediyorum.cok bekledim çok yaşadım bende. Hala da sonuç beklediğim mülakatlar var. Bazıları boa konuşup hazır cevap beklemeye alışmış. Dediğin gibi şimdi gözleri aydın
-
@gizo11 valla hocam kurumda calismiyorsan o kadar emin olma. Ben de o kurumda calisan biri degilim. Il goc uzman yardimcisinin soyledigini aynen buraya yazdim. Ne bir eksik ne bir fazla..
-
Bu gidişle guy'da mhuy'da falan 100-200 kişilik ilan gelirse hiç saşırmam.
-
MhuyDuyGuy ilanıGelsin twetr etkinliği katılalım lütfen
-
20 kişilik il göç ilanı şokunu hala atlatamadım
-
Dostlar bugün birinci promosyon arkadaşı sıkıştırdım. Onların uzmanlık sınavı yapılmış ve en geç bir aya açıklanır dedi. Dedim bu 20 kişilik ilan neyin nesi? Bundan önceki ilanlarda mülakatlarda alamadıkları için açıldığını söyledi. Peki dedim asıl ilan kaç kişilik? Ne zaman gelecek? Kurumun talebi nedir?
Kendisinin ifade ettiği şu: kurumun inanılmaz derecede personele ihtiyaç duyduğu. Ve 350 kişilik ilana çıkma planı var dedi. Valla şu saatten sonra Maliyeden geçmeyen hiçbir bilgiye güvenemem ama sizler için öğrendiğimi saklamayayım dedim.
-
@antimülakat üstad mhuy hakkında bilgi edinebileceğiniz biri var mı?
-
@antimülakat bilgiler için teşekkürler. Şu anda aklımızda kalan tek soru var. Yeni ilan 2017 kpss ile mi gelecek 2018 KPSS ile mi?
-
@antimülakat yapma eyleme kardeş madem ihtiyaç var alım yapıcaklar neden üst üste ilana çıksınlar 2018 kpss öncesi gelmez daha ilan
-
@hasansss, içinde söyledi: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
@antimülakat yapma eyleme kardeş madem ihtiyaç var alım yapıcaklar neden üst üste ilana çıksınlar 2018 kpss öncesi gelmez daha ilan
Hocam @Antimülakat arkadaşımızin duydugunu bende cok duydum,bazi illerde 1-2 tane uzman yardimcisi var,ihtiyac çok fazla geçici gorevlendirmeler havada uçuşuyor demişti.ilan içinde uzmanlik sinavi sonrasi gelir demişti,ama ne kadar sonra gelir oda bilmiyor ama ondanda sürekli duydugum sayi 350 kişiydi.20 kişilik alima en fazla üzülenlerden biri oldum
-
20 sayısı çok yaralayıcı değil mi yani yeminle o sayıya üzüldüm senin nasıl bir planlaman varda 20 kişilik alıma çıktın ya hangi illerden talep geldi de 20 sayısında karar kıldın 20 senin ne ihyiyacını karşılayacak düşündükçe çıldırıyorum
-
İlan niye 2 parça gelmiş acaba bir ilan 14 kisilik biri 20
-
Mandalinci kardeşime saygılarlarla
Bu zaman da ilan bulmak zorrrrrrrrrr geliiiirrrrr
İlan bulursun amaaaaa ilgöç gibiii bulamazssınnnnnnnnn -
@maliyeci07 sabah ilanı gördüğümden beri ilk defa güldüm:)) yemin ederim yazık bize yaa
-
Konuya kayıtsız kalmak Tercihini Yap! Ailesinin Tercihi Asla OLAMAZ! https://www.tercihiniyap.net/haber/kurum-ilanlari-iibf-mezunlarini-umutsuzluga-surukluyor