İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
Bimer cimeri ordaki memur okuyup kanun maddesini kopyala yapıştır yapıyor. En etkili çözüm cb ve b.bakana ses duyurabilmek bunun için en etkili çözüm twitter ve aynı anda hem başbakana hem cumhurbaşkanına mektup göndermek hem bu sayede basınında ilgisini çeker onlarda haber yaparlar daha once mektup yazalım dedim kimse oralı olmadı geçen sen çok faydasını gördük
-
arkadaşlar maliye bakanlığından bu kadar izin çıkmış. hala ihtiyaçları var elemana
-
Ben arkadaşın bimer çağrısına uydum şikayetimi dile getirdim.Daha etkili bir yol olarak tek fikrim twitter etkinliği.
-
@safitürk69 neden hocam?
-
@köyün-ağası ağa bu işi biliyor, kulak verelim...
-
Arkadaşlar il göç uzmanı olan arkadaşımı aradım ve neden 20 kişi olduğunu sordum bana söylenen şu; il göç yönetmeliğine göre uzmanlık sınavını kazanan kadar uzman yardımcısı alımına çıkılıyormuş 2 Aralık'ta yapılan uzmanlık sınavını yalnızca 20 kişi kazanmış ilanın bu şekilde gelmesinin nedeni böyle maalesef
-
@jellinek hocam tamamen yanlış bilgi. sınava aralık başında girdiler. daha sonuçları açıklanmadı. ve formalite yapılan bir sınav hepsi alacak uzmanlığı adım kadar eminim direkt merkez göç idaresinden bu bilgi. 2017 yılında izin verilen sayı 20 ondan böyle oldu.
-
Şaka mı bu arkadaş ? Binlerce insan umutla ilan bekliyor Adamlar 20 kişi alıp 10 farklı puan türü belirliyor. Her puan türünün birincisini alacaklar galiba..
-
@bdbd ben ce 20 kişilik alıma bir kulp bulurlar almayacaklar demek ki büyük beklentiye girmiştik hayırlısı
bide il göçten de ihraçlar olmuştu onların yerine kimleri aldılar o da ayrı bir soru? -
@bdbd sen yetkili bir abiye benziyorsun. 2018 KPSS ye kadar tekrar ilan gelecek mi? Birde 2018 için verilen 1600 kadro ya ne oldu?
-
@jamiryoo hocam hayır ya gerçekten alınacak. merkeze az sayıda ama il göç yüklü bi alım olcak. ama uzman yardımcıları uzmanlıklarını aldıktan sonra. o da geç ilerliyor işler merkez göçteki uzmanlar hazirandan önce olmaz diyo. umutsuz olmayın bence. net bilgim olmasa asla yazıp da kimseyi boşuna umutlandırmam. içerdeki adamların dediği bu ve emin olarak dediği bu. işler yürümüyor ciddi personel açığı var. il göçte de 400 kişi uzmanlık bekliyo aralıktaki sınavdan sonra onlar uzman olcak ve yerine en az 300 il göç uzman yardımcısı alınacak diyorlar. kesin ve net bilgi.
-
Artık kurumun 2018'de de yüksek sayıda alıma çıkacağına dair umudum kalmadı. Son üç alımda hep komik sayılar geliyor ve yıldan yıla sayılar düşüyor maalesef.
-
@bdbd dostum bana söylenen bu belkide dediğin gibi geçiştirmek için bunu bahane etmiş olabilirler öyle veya böyle olan bize oldu
-
@jellinek hocam merkezdeki göç uzmanı olan biriyle daha az önce konuştum yemekte ve dediği şu; 20 kişilik izin çıktı 2017 yılı için.
-
Gercekten de artik sözün bittigi yerdeyiz.bu kadar da olmaz.Allah bizleri bu hale düşürenleri kahr etsin.kaybolan yillarimiza,emeklerimize yazik.Bu adaletsizlikle bu gemi yürümez.Allah sonumuzu hayir etsin.bi arkadasinda dedihi gibi göç idaresi bu hamlesiyle bize göçün gidin mesaji verdi...cok doluyum coook
-
@byteks1 hocam burda öyle bi sayı hiç duymadım. merkez uzmanlarının dediği 300 400 civarı il göç, 50 100 civarı merkez göç
-
@bdbd hazirandan sonra gelecek ilan belki yeni kpss ile olacak millet de 2019 temmuz da işe başlar ölme eşeğim ölme
-
@ozgur85 ben de merkez göç bekliyorum hocam. eylülde anca olurmuş sınav. temmuzdaki kpssde ilk 500 e girmeyi hedefliyorum. sonra kafam rahat merkez göç beklicem
-
@bdbd ya işte sorun orda insanlar artık bekleyemiyor bitti tükendi bu insanlar... herkes noldu 80-85 aldıydın yok mu hala ses diyor.. maddi anlamda insanlar çok gecikti bu ilana bel bağlayan binlerce kişi vardı...kpss kaldırılsın madem atama yapılmayacak boşa umut bağlamayalım.
-
@ozgur85 benim de puanım 84 ama hiç bi yere başvuramıyorum.