İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
Bence alim sayisindaki bir sıfırı eksik yazdılar
Baska aciklamasi olamaz -
@antimülakat puan türleri çok garip çok alakasız birde mesela p6 87 sıra 350 p21 88 sıra 800 hangisini kullancaz nasıl olcak önemli olan uan aslınd ama arada bu kadar kişi olunca insan şüphe ediyor
-
80 üzeri yazdığı için ilanda yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Bir dalımız daha kırıldı.
-
Benim için kpss defteri kapandı. Bu resmen dalga geçmektir alay etmektir. Emeklerimizle oynamaktır. Aylardır kurumlardan alım bekle ve 20 kişilik ilan gelsin. Diyecek bişey yok Allah büyük. Söyleyecek söz bulamıyorum
-
@b-ays Bence de yarın bir düzeltme geleblir inşallah da gelr
-
Allah kahretsin bu nasıl bir iş ya
-
89puanla gelir mi diye dusunuyorum ciddi ciddi . bu hallere dusecekmiydik vay be
-
Allah belamı versin umut ettiğim ilan için.
-
Yazık. Diyecek birşey bulamıyorum. Allah yardımcımız olsun . Kpss a tamamıyla tıkanmıştır
-
gerçekten öyle kpss a ya hazırlanmayın diyor adamlar resmen
-
@irmak senin niye veriyo umudunu kıranlar varken..
-
@friedrich-hayek Maalesef öyle. Yanlışlık olma ihtimali yok denecek kadar az.
-
Şaka gibi gerçekten 20 nedir ya bu gidişle guy 50 kişi alınır twitterda aktifleşmek lazım
-
@antimülakat evet goc idaresi bize yeni yildan once kucuk tatli surprizler yapiyor
-
@ua1905 yemin ediyorum ben de tam onu diyecektim belki sifirlar eksiktir diye
-
@sssld kpss nin dalga olduğunu gözüme çarpa çarpa vuran ilk ilan ! Yazık bize.
-
@hasansss evet ben iki gun once bizimle dalga geciyorlar dedigimde beni topa tutmuslardi gercekten saka bile diyemiyorum.. bu ulkenin zekasiyla dalga gectiler
-
puhahahahhahahahaahha 20(yirmi) kişi sayıyla mı rakamla mı? abi herkes isyan ederken ortak oluyo madem. az birlik olalım kimse başvurmasın dalga mı geçiyosunuz diye -ki imkansız- sonra ilan 500 kişi olur. ama nerdeee. 20 kişi işe girecek diye 50 bin başvuru olur
(yanlış yere yazmışım, doğru yeri buldum sanırım) -
İkinci bir alım daha olacağını tahmin ediyorum. Geçenlerde il göçte çalışan bir arkadaşımla konuştum ve ilanın her an gelebileceğinden bahsetti. Ancak heyecanla bahsettiği ilan bu olamaz diye tahmin ediyorum. Ayrıca birçok kurum uluslararası ilişkiler puan türü olarak p34'ü tercih etmesine rağmen, il göç p36'yı tercih etmiş.
Son olarak da arkadaşımın dediğine göre maaşlar 3.500 tl civarında imiş.
-
@bircahil kimse kusura bakmasın burda böyle ahlanıcaz vahlanıcaz yarın kimse taşın altına elini koymucak. Etkinlik yapıyorlar kimseden ses yok. Ruhsuzlar topluluğu gibiyiz. Bir türlü bir olamadık. Ona buna herkese kadro var bize yok. En zorlu süreçten geçen biziz karşılığı buysa eğer bizde buna karşı olmalıyız. Yoksa böyle 15 20 kişilik ilanlar gelir bizde böyle üzülür dururuz