@byteks1 benim de en yuksek puanlarim bu aralikta ben de merak ediyorum dogrusu ama kamulu bir puanin muhakkak kullanilmasi gerekir. Onceki alimlarda oyle olmus
bircahil tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@luthor yok zaten butun etkinliklere katiliyorum,elimizden gelen tek sey sonucta.
-
@can-mavi iki yilI devirdim :)bu bunye artik ucuncu yili kaldirmaz,kaldirsa da aile kaldirmaz
-
@umut aynen nasip ve sans isi
-
@marjinalfaydali ben sizi cok iyi anliyorum bir onceki guy aliminda ben de cok tereddutluydum ve sinava giremedim.Bakalim insAllah iyi bir alim olur da hepimizin yuzu guler
-
@maliyeci07 evet kesinlikle buyuk avantaj.
Gun gecmiyorki yeni bir haberle uyaniyoruz.Bir an olabilir mi diye supheye dustum bunlar hep stresten,issizlikten -
RE: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
@luthor cok iyi bir cozum :)kurumlar bu fikri degerlendirmeli bence
-
@aslan-reyiz yani ama en azindan tek bu yilin puanlari nin kullanilacagini hesap edersek bir 8 bine kadar kayma olmali
-
RE: 2018 Guy Alımı
@can-mavi biliyorum kardesim dogru ya da degil sonuc itibariyle bize moral veriyorsun :))ben duaciyim
bircahil tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
@aday-memur kardesim biz twit attik da ne oldu ?twiter ile olacak is degil .insanlarin inanci kalmadi
-
@kuzeyege kardesim korkmayalim mi?sen soyle hayatimiz pamuk ipligine bagli agzimizdan ne ciksa mulakat hanemize eksi olarak donuyor
-
@rybczynski2 haklisin haklisin evet herkesin psikolojisi bozuldu .birbirimizi hos gorelim
-
@kuzeyege sevgilisinden ayrilan ergen kiz itemi hahhahhahha
-
Yalniz simdi durumumuz tam anlamiyla trajikomik ama yarin herkes kendi kosesine cekilip drama baglayacak,asil daha da kotusu kafalarda mugallak soru ya guy da olmazsa ?iyice paronayak olduk
-
@isimsiz kardes biz bunu biliyoruzda hepimiz issizlikten kirilacacak noktaya geldik.hangisi daha iyi bir secenegimiz yok.yani suriyeye bile raziyiz diyecek hale geldik
-
Gercekten aylardir bu ilani bekliyordum yeter artik bir sey yapmak lazim ama biliyorum yarin yine her sey normal seyrinde devam edecek.
-
@hasansss evet ben iki gun once bizimle dalga geciyorlar dedigimde beni topa tutmuslardi gercekten saka bile diyemiyorum.. bu ulkenin zekasiyla dalga gectiler
-
@ua1905 yemin ediyorum ben de tam onu diyecektim belki sifirlar eksiktir diye
-
@antimülakat evet goc idaresi bize yeni yildan once kucuk tatli surprizler yapiyor