Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@1903bjk göremedim ya yukarıdaki linkten açılmiyor
-
@aroma
Telden mi bakiyosun? -
@1903bjk evt hocam
-
@aroma
Telden ben de acamadim. Bilgisayardan ac firsatin varsa:) -
@aroma masaüstü surumune geç. Sağda menü çubukları Var ona bas sonra solda başvuruya bas oradan ogrenebilirsin. Ben de 75 te kalmışım
-
@1903bjk tamam tsk ederim yenilgi için aceleye gerek yok bakarım
-
@leviathan sağolun baktım 73 ile kalmışım
-
Ben mail attım arkadaşlar hatalı sorular olduğunu ve sıralamayı etkileyeceğini söyledim ve incelenmesini istedim sizlerde mail atarsanız sevinirim.
-
Maili kaale alacaklarını pek düşünmüyorum ama denemekte fayda var tabi. İtiraz etmek gerekiyor
-
Bir 76 da benden. 4 sık dogru 1 şik yanlis olan uluslararasi koruma sorusunda muhtemelen sistem o 1 sıkkı dogru kabul etti. O degisirse liste degisebilir.
-
@stresliyim06 sadece o değil yanlış birkaç soru da var
-
@aroma hocam digerlerini fark edemedim ya da hatirlayamiyorum. Ben bunla ilgili mail attim. Yarin da sinav merkezini arayip itiraz icin ne gerekiyosa yapacam. Lutfen siz de yapin.
-
@aroma Cezada tutuklanma sorusunda sıkıntı var mıydı acaba hakim mahkeme olayı vs
-
@claark o soruyu tam hatırlamıyorum ama koruma tedbiri iken güvenlik tedbiri yaziyo dediler öyleyse diğer şıkkı da yanlıştı sadece hakim kararı deniliyodu sanrım .Esnek kur sorusu yanlış parantez içi açıklaması aksini ifade ediyordu
-
@aroma Eğer dediğiniz gibiyse 3 soruya itiraz edilebilir
-
@claark ilgoc itirazları nasıl sonuçlandı bilmiyorum açıkçası bsy olacağını düşünmüyorum özensiz sorular soruda çıkarım yapmaktan yoruldum sınavda net ifade yoktu
-
@aroma aynen parantez içinin yerli para değer kaybeder olması lazım
-
@claark sorular yayınlansa ona karşın itiraz edilir
-
Tek soruyla giden arkadaşlarımız adına çok üzüldüm. Kazananları tebrik ederim. Umarım sorulara itirazlar neticesinde durumlar yeniden değerlendirilir.
-
Özgeçmiş el yazısı ile mi yoksa bilgisayar çıktısı şeklinde mi arkadaşlar?