Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
adresi adres kayıt sistemindeki gibi girmek zorunlu, form 2 sayfa olmayacak zaten almazlar veya süre verip düzeltmenizi isterler.
Word'de tablo ayarları ile oynayarak yapabilirsiniz. Arkadaşımız İlgöç için anlatmıştı, ayrıntıları o forum sayfasında bulabilirsiniz.
-
ARKADAŞLAR GVS FORMUNU TELEFONA İNDİRİNCE TABLO HALİNDE AMA PC DE İNDİRİNCE DÜZ YAZI ÇIKIYOR SORUN OLUR MU
-
@jm-keynes aslında bilgisayarda da tablo halinde ama bazı çizgileri görünmez yapmışlar. Telefonlardaki yazılım farkı sebebiyle her şeyi orijinal haliyle gösteremiyor o yüzden tablonun tüm çizgilerini göstermesi normal. Bana kalsa çizgilerin görünmesi veya görünmemesi sorun olmaz ama kurumun ne yapacağı belli olmaz o yüzden bilgisayarda hangi şekliyle gözüküyorsa o doğrudur ve oradan doldurmanı tavsiye ederim. Bu arada orijinal halinde sadece bölümleri ayırmak için ortadan geçen çizgiler var.
-
2 SAYFA OLMASI SIKINTI OLUR MU BİR SAYFA OLMUYOR BİR TÜRLÜ @black
-
@jm-keynes bir arkadaş sıkıntı olduğunu söylemişti bir sayfaya sığdırmaya çalışın
-
@JM-KEYNES Ben word dosyasını pdfye çevirip doldurdum isterseniz bir de öyle deneyin
-
Okul onaylı mezuniyet belgesi veya e devletten aldıgimiz mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu.
-
Formu büyük harfle mi doldurmamiz gerekiyor ? Yazı tipi boyutu kaç olacak bilgilendirir misiniz?
-
Ben evraklarımı geneç hafta yolladım, gvs belgesinin altındaki notu falan silmedim, sabahtan beri kurumda telefona bakan da yok.
-
@donniebrasco hocam çok telaş etmenize gerek yok belki sorun olmaz en kötü ihtimalle tekrar doldurup yollamanız istenir zaten bir sorun olsa sizi arayıp söylerlerdi
@banshe bir kaç örneğe baktım genelde büyük harfle doldurulmuş ama başka bir kurum için sorduğumda küçük harf de kullanılabileceği söylenmişti, yazı tipi ve boyutu zaten formda belirlenmiş sizin müdahale etmenize gerek yok bu tip şeylere takılacaklarını sanmam form okunaklı olduğu sürece bu tip şeyler dert değil
@wilfried evet ikisi de kabul ediliyor
-
Arkadaşlar en son bitirdiği okulun adı yeri ---- tarihten tarihe diyor o başlangıc tarihi ve bitirme tarihi gün olarakmı yazılacak
-
@swezy1919 ben sadece yıl olarak yazdım
-
arkadaşlar özgecmiş bilgisayarda mı yazılacak? bide tc kımlık numarası beyanı derken?
-
@swezy1919 kimlik fotokopisini cektirip altına yukarıdaki bilgilerin tarafıma ait olduğunu beyan ederim yazip imza atcaksiniz.
-
Öğrenim durumu ve okuduğu okul adı yerine tam olarak ne yazdıniz?
-
@banshe Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü (İngilizce) / Ankara
-
@banshe Öğrenim durumu : Lisans yaptım
-
Burası neden bu kadar sessiz? mülakatlar ne zaman olacak bilen yok mu? En azından duyum alan vs olmadı mı?
-
@stresliyim06 'in sayesinde hatali olan soru iptal edildi ve 1 soru ile kaçıranlar olarak listeye dahil olduk
-
@buhara listeye yeni giren kardeslerimize hayirli olsun :))