Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@paretooptimal
Net olmayan sorular vardi ya..
Bu daralma-genisleme sorusunu ne yaptiniz? Bi de ikamesi cok olan mallarla ilgili soru?
Cok sacma degil miydi bazi sorular -
@brzezinski ben artar yaptım.
-
Gelirler politikası yaptım bide oda yanlışsa 70i bile geçemem
-
@safitürk69 ben de merak ediyorum yanlış yaptım da sanırım
-
@brzezinski
Artar yaptim ben sanki bi yerlerden animsiyo gibiyim bu soruyu -
önce artar sonra azalır yaptım
ben de -
@paretooptimal
Planlanan stok artar yaptim -
@1903bjk evet anlamak baya güç düşündüm baya. D şıkkı yaptım daralma dönemi olanı bütçe açığı artar diyordu sanırım. Diğer soru kökü gelmiyor şuan aklıma
-
@brzezinski topluca sallamışız şanslı olan kazanacak desenize
-
@paretooptimal üretim arttıkça ortalama sabit maliyet azalır
-
@safitürk69 ben onu D sıkı yaptım yapısal program gibi birşey vardı. Arzdan bahsediyordu o yüzden gelirler politikası ücretlerle alakalı diye işaretlemedim
-
Konjektür dönemde bütçe açığı sorusu bence kolay değildi bide öğretmenin istifa edip yeni iş bulma arayışı friksyonel işsizlik
-
@wilfried bende öyle yaptım hocam tersini mı yazmışım
-
Türk soylu yabancilar sorusu?
-
@safitürk69 ben artar dedim.mesela ekonomide 5 kişi var hepsi 5 lira gelir elde ediyor.%20 vergi öderlerse toplam vergi hasılatı 5 lira olur.gelir dağılımını bozarsak bütün geliri tek bir kişi elde ederse diğerleri hiç gelir elde edemezse 25 lira bir kişi alıyor bundan artan oranlı %30 vergi alınırsa 7.5 lira yapıyor.
-
Yer ve zaman yönunden bir soru vardi maliyede cevap zannimca hazine islemleriydi
-
Türkiye'nin ekonomisinon daralmadığı dönem diyordu 2006 yaptım emin değilim
-
@paretooptimal diğerleri kriz dönemleri zaten 2006 aynen
-
Gelirlerde yatırımlar hariç giderlerin çıkarılması nedir ben artık cevaplarımı vermeyeyim hep yanlış
-
En buyuk ihracat kalemi otomotiv sektör