Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@yasemin27 evet hocam, dekont olarak içeriden yatırdığınız veya online ise koyarsınız yoksa ATM'den yatırdım falan dersiniz.
-
@leviathan beni de sabah arayan numara acamamistim . Demekki ucreti yatirin diye aradilar .
-
@waitforit cok tesekkur ederim
-
Arkadaşlar cv eklemek zorunlu muydu ben basvururken fark etmemişim onu
-
@leviathan hiçbir şey olmamış eklemeyen arkadaşlar var
-
Gmail den donus yapiyorlar mi . Cevap gelmesi bana . Telefonlarida acmiyolar
-
@ahobaba eger dekont ulasmazsa bizi arayacaklarmis
-
@hobbes eyvallah hocam
-
@leviathan basvuru da eklemeseniz de eger sinavi gecip mulakata kalirsaniz gondereceginiz belgeler icinde ozgecmis de istiyorlar o yuzden suan sorun olmaz
-
Bugün sınava giriş belgeleri açıklanacaktı sanrım ilgoc de belirtilen günde açıklandı mı acaba bilet ayarlamam lazım. .
-
@aroma bilet almayla ilgili çekinceniz nedir? sınav saati ve günü belli sınav yeri de il göç ile aynı olacaktır. Eğer orası olmazsa ulustaki yer olabilir zaten oraya ulaşım daha kolay, ucuz uçak bileti alacaksanız beklemeyin derim.
-
Bu sınavdan çıkıp Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığının sınavına girecekler haberleşip beraber geçelim. 3 kişi daha olsa ya da 4 taksiye atlar gideriz. Tabi eğer sınav geri yine Oran/Ankara' daki Müzik Üniversitesi olursa. Yoksa yakın yer olursa rahat ulaşırız.
-
@black ilgoce girmedim hocam ayrıca kalacak yer ayarlamak adına bileti ayarlamak gerek
-
@aroma eski ipek üniversitesinde yapıldı Kızılaydan 30dk da ulaşılabiliyordu. Eğer ulustaki yerinde olursa gardan yürüyeren 10 dk, aştiden toplu ulaşım aracıyla 15-20dk da ulaşılabilir ama garanti olsun derseniz açıklanmasını bekleyin bakarsınız çok absürt bir yerde yapacağız derler gerçi Ankara'da kalacaksanız en uzak yere 1 saatte ulaşıyorsunuz çok sorun olmuyor
-
Arkadaşlar geçmiş yıl sorularına ulaşabileceğimiz bir yer var Mı şimdiden teşekkürler.
-
@black tsk ederim hocam
-
@aroma rica ederim
@yldzkrc hocam il göç başlığına bir bakın orada paylaşılmıştı 15-20 sayfa gerilerde olabilir ama bu üniversite bu sınavı ilk kez yapıyor o yüzden diğer üniversitelerin yaptığı sınavlar var. Birde bizim girdiğimiz il göç sınavı soruları var onlarda yarım yamalak hatırladıklarımız
-
@black teşekkür ederim,gönlünüzce olsun
-
@yldzkrc rica ederim kolay gelsin
-
galiba henüz kimseye mail atmadılar, yarına kaldı...