Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Sadece bir sorumuymus hatalı olan
-
Listeye dahil olan arkadaşlara hayırlı olsun.Sansimiz epey azaldı ama olsun Ah şu kurumlar ne zaman soru hazırlamayı öğrenecekler
-
Sanş 1/4 den 1/5e düştü hayırlısı .)
-
Arkadaşlar mulakar tarihleri belli olduğunda herhangi bir belge /doküman istemiyorlar dimi? Ben askerdeyim direk kimlikle mi gidecez
-
@banshe sadece kimlik dostum bi sey istenmiyo
-
Eyvallah hocam
-
-
@banshe arkadaşlar daha. Soruşturmalar devam ediyor bu gün eve iki sivil polis gelmis.mulakat tarihlerinin açıklanması biraz daha gecikir.
-
@banshe eger sorusturmalar mulakatta once yapiliyorsa mulakat sonuclarinin yapildiktan hemen sonra aciklanmasi gerek mez mi?
-
@madxd bazı kurumlar mülakattan önce yapıyor soruşturmayı.aksi olsa mulakttan sonra GS formu isterdi.
-
@banshe yani bende tam bilmedigim icin soruyorum,peki oyle ise mulakata sonuclarinin uzamasinin hikmeti nedir?
-
@madxd o hikmetin sırrına ermiş değilim henüz:) kurumların belirli bir planı vardır herhalde
-
@banshe tamam bakalım
-
Her adayin evine mi gidiliyo acaba yoksa seçili kişilere mi guvenlik sorusturması için. Ya evde yoksak o sırada
-
Galiba merkezde işler her türlü yürüyor Hala mülakat tarihleri açıklanmadı.
-
@içerde14 il emniyetinin takdirinde galiba hocam ben bir çok mülakata girdim.ilk defaneve polis geldi.gelmeyedebilir.cok önemli degil
-
@banshe hakkimizda hayrlisi hocamm her sey olacagina variyo sonucta ,)
-
bu ne zaman mülakata çağıracak acaba?
-
@nfs seçim filan derken bir çok kurum bekleyip görelim moduna geçti İnşallah bu öyle yapmaz da bir an önce bitirirler
-
Tarihler açikkanmis hadi iyisiniz