Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Mülakat günüm ayın 15’iydi arkadaşlar ve katılmayacağım, giren arkadaşların hakkında hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar aştiden basit yol hangisidir?
-
Mülakata ben de girmeyeceğim.Girecek olanlar arkadaşlara başarılar diliyorum
-
@drago mulakat göç idaresinde di mi hocam
-
@drago en basiti olur mu bilmiyorum ama aştiden metro ile önce kızılaya oradan aktarma ile sıhhiyeye gidin. Sıhhiye köprüsünden dolmuşlar kalkıyor kardelen,ostim, batıkent yazan dolmuşlar gidiyor gene orada sorarsınız.
Alternatif olarak metro ile Tandoğan durağında inip Ziraat bankasının önünden geçen 297-3, 220-3, 221-3 otobüsleri ile de gidebilirsiniz. Bu dediğim iki güzergaha da google maps üzerinden bakın özellikle Tandoğandan inip hangi duraktan otobüse bineceğinize ve nerede ineceğinize bakın orada ayrıntılı olarak gösteriyor zaten google otobüs durak ve hatlarını gösteriyor biraz kurcalarsanız sıkıntı çekmeden ulaşırsınız.
-
@black çankaya belediyesi önünden de biniliyormuş.
-
@nfs doğrudur hocam zaten aynı güzergah üzerinde ama aştiden metro ile en yakın yer tandoğan
-
Arkadaşlar aşti önünden 339 nolu halk otobüsüne binip, gazi hastanesinin önünde inip 2 dk yürüyüşle 220/221 nolu otobüse binebilirsiniz. Daha işlevsel olur bi daha kızılay gidip geri dönmezsiniz.
-
@genclerbirlikli Evet hocam
-
@black @genclerbirlikli @nfs teşekkürler arkadaşlar alternatifleri değerlendireceğim
-
Mülakata giren arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz ?
-
Arkadaşlar ne soruyorlar? Katılım durumu nedir?
-
@donniebrasco siz hangi alandan sıralamaya kaldınız acaba? Bu hafta kimler girecek mülakata?
-
@glc hocam alan ayrı mı var mıydı ki? Sosyal bilimlerciyim varsa.
-
@donniebrasco yani merkez mi taşra mı lisans mı önlisans mı diye sordum hocam
-
Merkez hocam Göç Uzman Yardımcılığı
-
@glc
Siz farkli bi sinavla karistirdiniz sanirim
Bu Merkez Goc uzman yrd mulakati. Ön lisans yok, lisanstan girildi kpss ye. Mulakata kalanlarin listesi de kurum sinavindan alinan pualara gore duzenlendi. -
@glc hocam senin dediğin büro personeli. Bu başlık göç uzman yardımcılığı mülakatları için
-
-
@genclerbirlikli tamamdır kafalar karıştı:))