Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Vizyon bu sınavdamıydı
-
@safitürk69 vizyon değil de yönetim vardı Bir sorunun cevabı olarak
-
uluslararası hukukun ilkelerinden değildir vardı. kazanılmış haklara saygı ve karşılılık yasağının kabulu gibi şıklar vardı.
-
@leviathan aynen personel imkanlar vs en verimli şekilde kullanmak nedir diyordu galiba
-
Hangisi esgudumun önemli unsurlarindan değil diyordu o soru kafa karistiriciydi ne yaptığımı hatırlamıyorum bile
-
@leviathan iş tamamladıktan sonra birşey diyordu. Ben onu işaretledim. Diğerleri daha mantıklı geldi
-
Arkadaşlar il göçün sonucu saat kaç gibi açıklanmıştı hatırlayan Var mi?
-
O sorunun iptal edilmesi gerekiyor.
-
@paretooptimal O sorunun cevabı vizyon değil miydi sorunun başında belirlenen amaçlar için ifadesi vardı.Bu ifade biraz kafamı karıştırdı yoksa dediğiniz gibi yönetimi çağrıştırıyordu
-
Yanlış sorulara itiraz eden oldu mu?
-
Itiraz edilirse bi üç dört ay da bu sürer heralde
-
Sınav zaten bugün veya yarın açıklanmayacak mı ? Yani itiraz etseniz ulaşana kadar açıklanacak.
-
İtirazı para yatırarak yazılı olarak yapacaksınız Kesin mülakat listeleri açıklandıktan sonra Mükemmel değil mi.
-
Ben hatalı gördüğüm soruyu mail olarak üniversiteye bildirdim eğer sonuçlar açıklandığında hatalı sorular için işlem yapılmamışsa ve bende listede değilsem yazılı olarak da itiraz ederim. Şu aşamada yazılı itiraz mümkün değil çünkü sınav sonuçlarının yayınlanmasından itibaren süreç başlıyor. 2 soru vardı birisinde 4 şık doğruydu diğerinde de soru kökü yanlıştı bir biriyle çelişen hatalı ifade vardı.
Bence itirazlarımızı dikkate alıp mülakat listesi açıklanmadan sorunu halletmeleri lazım yoksa sonrasında iptal edilecek 2 soru işleri daha çok karıştırır başta listede olup sonrasında listeden çıkacak kişilerin olması işi daha çok karıştırır.
-
@black GATT sorusu ile koruma ile ilgili sorular. Ben sınav salonunda hocaya dedim hiç oralı olmadı bile. Ben de kafama göre yapıp geçtim. Sınav ciddiyetsizdi zaten. Eksik harf basımı dahi vardı. Soruların yarısı kolaylık açısından komikti açıkcası.
-
@nfs, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@black GATT sorusu ile koruma ile ilgili sorular. Ben sınav salonunda hocaya dedim hiç oralı olmadı bile. Ben de kafama göre yapıp geçtim. Sınav ciddiyetsizdi zaten. Eksik harf basımı dahi vardı. Soruların yarısı kolaylık açısından komikti açıkcası.
Peki soru kitapçıklarında sınavla ilgili hiçbir açıklama olmamasına ne diyorsun hocam. Sınav görevlisine sordum yanlışlar doğruyu götürüyor mu diye ? Ayrıca saatde yoktu. Sen git milyonlar harcayıp üniversite yap içinde saat olmasın. Subliminal mesaj mı vermek istediler anlamadım
-
@black Hangi sorulari bildirdiniz ?
-
Birisi koruma sorusu diğeri de döviz kuruna ilişkin soru, koruma sorusunda muhtemelen olmayanı sormak istemiş ama soruda olanlar sorulmuş bu yüzden 4 şık doğru oluyordu. Diğer soruda da döviz kurunun değerinin artmasını şeklinde ifade vardı ama parantez içinde yerli paranın değerlenmesi demiş halbuki bu iki durum bir birinin tersi oluyor.
Ben bunları biliyorum benim gibi itiraz edenlerde oldu gatt sorusunu söylemiş arkadaş ama ben onu fark etmedim varsa öyle bilinen üniversiteye bildirsin
-
@nfs
" Bağlı " yerine " balı " yazmislardi dimi:) -
@black uluslararası koruma basvurusu durdurma sorusunda evet bütün şıklar Doğru idi . Bu doviz kurunda ben doviz kurunun düşmesi yaziyor diye hatirliyorum