Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
iibf soykirima ugradi
-
şu kamu alımlarına biri aç kapa yapsın reset meset atın olum bu ne la senelerdir ???
-
89 a düşmez sanırım.Butun puan turlerinden cagırmışlar bu nedir ya.
-
@luthor 89 il göç olurda burası çok zor hocam
-
@akkygsz öyle bir demişsin ki sanki insanlar soru calarak o puanları almış. Terbiyesizliğin lüzumu yok
-
@aslan-reyiz kalkışma yaa bu
-
@safitürk69 14 merkez için normal zaten beklenti bu yöndeydi en azından benim için fakat il göç 20 çok komik bir rakam
-
enteresan olan nokta şu ki her ikiside aynı puan türünden sınav açmış , iki listede de aynı isimler olacak.ben anlamadım olayı
-
aynı gün kamu guvenlıgı müsteşarlığı sınavı var. 160 kişi oraya gider iyi oldu bu 87 leri görür gibi 70 lira para olması da iyi oldu keyfiye başvuruların önüne geçmiş oluyor en azından
-
@antonelli aynı gün kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığı alımının olması avantaj ama göç sınavının test, KDGM sınavının ise klasik olması da var. Sınav ücreti konusunda ise katılıyorum keyfiyeti önleyecektir
-
Kamu güvenliği müsteşarlığina başvuru 15-26 Ocak
Merkez göç başvuru 7-16 subat / Sınava katılacaklar 21 Şubat
-
Müsteşarlık listeleri, göçün basvuru ya da bitiş tarihine kadar (7subata kadar ya da en geç 16 şubata kadar) belli olursa ki öyle ayarlamış olabilirler ..listeye giremeyen, Göçe basvuracaktir. bu da 160 kamu adayının önden çekilmiş olması demektir ve puanları düşürebilir.P30-31-33-37 puan türü yakin.Bu durumda iki başvuru da çakisma olmaz.Sadece müsteşarlik listesine giren, merkez Göçe basvurmaz çünkü aynı gün ve puan biraz düşer.
-
Aday, Merkez goc yüksek kapatır kadro az puan türü cok ama test; müsteşarlık klasik ama puan türü ve bölüm sınırlı diyip ikisinden birini tercih edebilir.Bu da gereksiz başvuruların azalmasına neden olarak göçün puanını biraz düşürebilir.
-
-
110.000-14=109.986
-
20 il goc uzman yardmcisi sinirlardaki illere dağitsan il basina ceyrek uzman yardimcisi duser dalga gecmelik bir ilan olmus acaba toplu halde ruyada falanmiyiz cidden 20 mi
-
20 kişiyi 25 seferde alasıları geldi herhalde.Rakamı duyunca gülme geliyo sinirden.
-
Bu ilanın orjinali nerede bulunuyor? O linke girip bakmadan inanmıcam sanırım 20 kişilik bir alım olduğuna, var mı linki bilen?
-
Dptye girin
-
@dikey teşekkür ederim
-
Iibf iibf olali boyle bi tecavuz gormedi ..
-
@harristodaro dpb de mevcut hocam. Sayiyi gorunce bende inanmadim dpb nin sitesine girdim baktim. Hakikatle yüzleştim..
-
Ahh NACİ AĞBAL ahh! Oysa ne umutlarımız vardı ilk geldiğinde şimdi gözlerimiz yine yollarda. Bir umut bütün duyumlarımı buna harcıyorum