Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@dumanli en çok kullandığım örneklerden biri. Hakikaten şampiyonlar ligi.))))
-
Bu başlık için özellikle, size katılmıyorum çünkü p3 ten çağırıp alan da sorulacak her p3 ü iyi olanın alanı da iyi değil. Yani burda alanı iyi olanlar bence biraz daha şanslı
-
burada yeni bir liste açıklanması gibi bir durum söz konusu mu? 0,1 'den daha düşük bir puanla küsürle kaçırdım
-
Arkadaşlar 0,07 gibi bir rakamla sıralamaya giremedim. Muhtemelen 201. sıradayım. Sınava girmeyecek olan kimse varsa lütfen kesin liste açıklanana kadar insan kaynakları ile iletişime geçip feragat etsin.
-
Arkadaşlar listede olup,feragat etmeyecek olanların yapması gereken herhangi bir işlem yok değilmi şu aşamada ?
-
Kesin liste açıklanana kadar bir şey yapmaya gerek yok. Ondan sonra da sanırım bir işlem yapılmayacak. Çıktıyı alıp gideceğiz sınava. Ucu ucuna kaçıran arkadaşlar var. Gerçekten üzücü. Girmeyecek olanlar lütfen feragat etsin arkadaşlar.
-
Arkadaşlar bu arada kurumun soru havuzuna ulaşmak çok zor. Elinde not,soru vb olan varsa paylaşırsa seviniriz...
-
Arkadaşlar en son kişinin puanı kaç öğrenen var mı? 86.1 le gelmemiş. Feragat edenler olursa sırasıyla çağrılacakmış. Umarım girmeyecekler feragat eder.
-
@ilkhedefsgk 86.47'e gelmemiş ama 86.7'e gelmişti. O arada bir yerde kapatmış olması lazım.
-
@paca08 hımm... çok teşekkür ederim. o zaman bana gelmesi için 10-15 kişi feragat etmesi gerekir oda zor gibi... gireceklere başarılar diliyorum
-
86.54 ile bana geldi 86.47 ile bir arkadaşa gelmemiş
-
@leviathan 86.56 ile de bana geldi
-
@gokhan7 zaten 86.54 e geliyorsa sana gelmesi normal bence
-
@leviathan btk ve buna son sıralardan attım kendimi sınavda patlamayız ins
-
@veblenist İddia ediyorum adli hakmlik savcılık sınavını bir kez açsınlar bize hukukçulara çeki düzen veririz 60 la hakim savcı mı olunur
-
@dumanli hakikaten o nedir ya. Tamamen katılıyorum sana. Biliyorsun, şampiyonlar liginde başarılı olmak tecrübe işidir. Zamanla olacak inşallah.))
-
@gokhan7 çok büyük bir çoğunluk 4, 5 puanlık araya yığılmış durumda. O da birkaç matematik neti yapar. Şimdi iki, üç matematik neti yapamadın diye mi patlayacaksın? Rızık nasip kısmet işleri. Gönlünü ferah tut.
-
@nfs şu an açıklanan geçici liste hocam feragat eden olursa dura size de gelebilir
-
whatsap grubu varmı ?
-
Arkadaşlar 0,07 gibi bi puanla kaçırdım. Sınava girmeyecek olan ya da başka bir kurumu arayacak olan biri varsa lütfen feragat etsin hakkından. Erken erken yazıyorum görmeyen olursa görsün diye. Hakkınızı helal edin