Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar 0,07 gibi bi puanla kaçırdım. Sınava girmeyecek olan ya da başka bir kurumu arayacak olan biri varsa lütfen feragat etsin hakkından. Erken erken yazıyorum görmeyen olursa görsün diye. Hakkınızı helal edin
-
Hayırlı geceler arkadaşlar. Sınav konuları arasında maliye bölümünden sadece kamu maliyesini yazmışlar. Vergi hukuku falan var mı? Hangi konulara bakmamız gerekir? Bir de BTK sınavında büyüme ve kalkınma ayrı bir başlık olarak belirtilmeden makro iktisatın içinde kabul edilerek soruldu. Bu sefer de öyle bir şey olur mu sizce?
-
@emre37 kurumlar yazdığı konular dışında da sorabiliyor maalesef. Kamu maliyesi dendiğinde anlamanız gereken vergi dışında her şey. Büyüme, kalkınma aynı zamanda makronun da konusu fakat sorular orada ayrıntı gelmez. Her şey olabilir. İki haftada ne yapabiliyorsanız yapın derim ben. Gerisi nasip kısmet.
-
@veblenist Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi nasip kısmet bu işler. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@emre37 belli bir seviyeden sonra gerçekten iş bizden çıkıyor. Bakalım. Hayırlısı olsun.
-
arkadaşlar uluslararası kuruluşlar için hangi kaynağı kullanıyorsunuz?
-
İlanda Kamu maliyesi demiş.türk vergi sistemi ve vergi Usul dahil mi yoksa sadece kamu gelirlerinde işlenen kadarından mi sorumluyuz.
-
Sınava girmeye Hak kazanan kesin liste açıklanmış.
-
Arkadaşlar baktım da bulamadım bu sınav da kaç soru sorulacak öğrenebilen var mı
-
@max-weber hocam ben bulamadım listeyi. Nereden ulaşabilirim?
-
Sınav giriş belgelerimizin akıbetinden haberi olan?
-
Daha yayınlanmamış bugün yayınlanacak deniyordu
-
Yayınlanmış belgeler
-
Bilgisayarda değilim bakamıyorum arkadaşlar, sınav yine Gazi üniversitesinde değil mi?
-
@donniebrasco evet Gazi Üniversitesi'nde
-
Giris belgemde foto yok tum belgeler boyle mi
-
Benimde yok
-
@betafimbi evet hocam, bende de fotoğraf yok
-
Arkadaşlar bir daha baksanıza benim belge gözükmüyor da fotoğraf sız diye kaldırdılar mı acaba link i
-
Ben diğer gsb ilanı gibi e devlet ten bakıyordum duyurulara bakınca farkettim Resimsiz benim ki de ve konu az 100 soru baya sıkıntılı olacak gibi halkımız da hayırlısı