Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
Sınav kolay gibi görünüyor ama sonuçlar açıklanınca yine şaşkınlıklar olacaktır. Gk-gy kısmı biraz daha zor olsa ayırt edici olabilirdi. Diğer kurum sınavlarına göre biraz daha kaliteli bir sınavdı diyebilirim.
-
Ben de çok kek bir sınavdı diyemem p3 den çağırdığını da düşünürsek de sonuç diğer gsb ilanlarından kesinlikle çok farklı olacak belki 40 kişi bile çıkmaz şahsi fikrim 70 barajı var yanlış hatırlamıyorsam
-
2 ayı Bulur herhalde açıklanması
-
@claark optikler yayınlanırsa sorun değil hocam o kadar da can sıkmıyor
-
@beşiktaş1903 ilana baktım da belirli tarih göremedim, diğer olanlarda tarih vardı zannedersem
-
Adayların yazılı sınavda başarılı sayılabilmeleri için yüz tam puan üzerinden en az yetmiş puan almaları gerekmektedir. Yazılı sınavdan en az yetmiş puan alan adaylardan, grup kontenjanları dikkate alınarak kendi aralarında oluşturulacak puan sıralamasına göre her bir grup için atama yapılacak kadro sayısının dört katı kadar aday sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. Ayrıca, her bir grup için son sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sözlü sınava çağırılacaktır.
-
@genclerbirlikli olabilir hocam bende gazi isem gsb olunca yayınlar dedim bende bakmadım açıkcası
-
Tekelin talep esnekliği 2 ise diye başlayan bir soru vardı. Mr değerini sormuş, hatalı olabilir mi?p=2mr buldum şıklarda yoktu.
-
@nairu24 70 barajı ve p3 etkisi ile ben 40 zor diyorum 1. Bölüm için ve nerde bu millet şimdiye 100 sorunun yazılmış olması lazımdı
-
@donniebrasco hocam emin olmamakla birlikte de o soru mr>0 olacak sanırım
-
@donniebrasco mr>0 derim hocam
-
2017 ne yılı bide ödül alanı naptınız
-
@claark kültür ve masumiyet diye salladım. En ufak fikrim yok
-
@claark türk dili yılıymis
-
Film de kelebeklermiş
-
Sınav sadece bana mi zor geldi. Herkes kolay demiş. Sınav bence merkez göçten de sgk müfettişliginden de zordu
-
@genclerbirlikli haydaa kötü oldu bu ya 2 yanlış çıktı bile
-
@genclerbirlikli hocam Ayla aldı diye biliyorum
-
@claark benim de öyle oldu
-
Ktksı Anayasada düzenlenmeyen YÖK olacaktı değil mi? Bir de adli mahkemelerin reddetmesinin ardından idari yargıda kaç günde dava açılır sorusu vardı. Ne cevap verdiniz o soruya arkadaşlar?