Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@25torsteinn Tekrardan sağolun sabırla cevapladığınız için. toyluğuma verin ilk kez girdim kpss ye ,haliyle görmediğim şeyler bunlar.
-
@gnc-hakime doğrudur.
-
sayfa bulunamıyor hatasıyla karşılaşıp da düzeltebilen oldu mu?
-
@antoniogramsci ben yapamadım bir türlü, yarın internet kafeye gidicem yapmak için. Belki orada olur.
-
Bu nasıl bir başvuru sistemi yav, arayıp soruyorum yoğunluktan çöküyordur diyor site. Kaç kişi bu sınava başvuruyorda kaçı aynı anda deneyecek
-
@nfs geçiştiriyolar akillari sira
-
@shady1 siz denemeye devam edin dedi. Kendimi üniversitede ekle sil haftasında paylaşılamayan seçmeli dersleri almak için sürekli sistemi zorlarken buldum bir anda
-
Biraz önce başka bir arkadaşımın bilgisayarından denedim yine olmadı,nolcak yav böyle
-
basvurudestek@gsb.gov.tr bu mail ile iletişimi geçin. Ben de yapamıyordum. Bana yardımcı oldular. Ben başvuru yapmıştım onaylayamamıştım bir türlü.
-
@antoniogramsci mevzu sanırsam bilgisayarla alakalı değil, basvurudestek@gsb.gov.tr şununla iletişime geçin.
-
@nfs eyvallah, mail attım bakalım sonucu yazarım
-
Degerli arkadaşlarım dün aramızdan güzel kadrolara yerleşenleriniz oldu, rica ediyoruz eger bu kuruma başvurduysanız başvurunuzu çekin, virgüllü puanlarla sınavlara hazırlanıpta giremeyen arkadaşlarımız oluyor, duyarlılığınız için hepinize teşekkür ediyorum, yerleşenleri ayrıca tebrik ediyorum..
-
@25torsteinn Güzel bir noktaya değindi. Arkadaşlar aramızda henüz bir sınava dahi girememiş olanlar var. Lütfen, sınava girmeyi düşünmeyen arkadaşlar başvurmasın ya da başvurusunu geri çeksin.
-
83 puana gelme ihtimali yüzde kaç sizce
-
@25torsteinn vmy başlığına yazmak lazım bunu
-
@hahamas kardeşim heryere yazmak lazım aslında ses çıkarmazsan duyan olmaz, her p1-2-3 puanı isteyen başvurulara dikkat ediyorum puanı olan atlıyor , kamu gözetimine 300 kişi çağrıldı sınava girmeyen sayısı 130 kişi girenlerinde alanı kötü , şurada arkadaşlara durumu izah etmeye çalıştım ki sınava hazır olup bekleyenler var biraz duyarlı olalımda herkes ekmenin peşinde yoksa ..
-
@25torsteinn basvurudan sonra ekranda kocaman basvuruyu iptal et sekmesi gorundu. eger insanliktan nasibini almislarsa zaten iptal ederler ben ilk is iptal ederdim mesela
bu arada kaca duser puan ? vmy de aciklandi. gorus bekliyorum
-
Merhaba arkadaşlar, ben de aranızdayım artık. Yarın başvuruyu yapmayı düşünüyorum. Umarım gelir.)
-
@25torsteinn kgk ikinci gün sınıf fuldü ilk gün milletin gelmemesinin sebebi de e yds ye girdiler merkez bankası ilanı için ama 10 dk da kağıt veren bir kitle vardı haklısın o konu da
-
@beşiktaş1903 Velhasılı kelam arkadaşlar sınav takvine bakın veya gelmeyecekseniz başvurmayın aynı gün sınavınız varsada seçim yapın rica ediyorm , teşekkürler güzel insanlar..