Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
İktisat;
- talep değişmesine rağmen fiyat değişmiyor diye bi soru vardı; arz eğrisi yatay eksene paralel
-Para talebi azalıp kamu harcaması artıyordu; gelir artar - konjonktürel işsizlik sorusu vardı %3
- ad nin eğimini etkileyen faktörler
-Tavan fiyat
-lras sras ve ad nin dengede olduğu soru vardı işsizliği soruyordu zannedersem
- talep değişmesine rağmen fiyat değişmiyor diye bi soru vardı; arz eğrisi yatay eksene paralel
-
@beşiktaş1903 yatırım sağa kayar tasarruf değişmez dedim hocam S yi yatay eksene paralel düşündüm. Ad sras ve lras da işsizlik soruyordu galiba
-
@genclerbirlikli ek olarak as nin dik olduğu bir soru vardı eğim sonsuz fiyat düşer miktar değişmez diyordu
-
@genclerbirlikli aynen ben doğal işsizlik + konjoktürel işsizlik dedim uzun dönemden doğal gelir kısa dönemden konjoktürel gelir diye saçma bir şey düşündüm
-
@beşiktaş1903 hepsi dengedeyken konjonktürel oluşmaz hocam doğal işsizlik olur. Diğer soruda da as dik değildi sanki ad artınca gelir artıp fiyatlar artmıyordu diye hatırlıyorum, as yatay olur
-
@genclerbirlikli bende güven varsa ihtiyat amaçlı para tutulmaz hem de yatırımların artması için tasarrufların azalması lazım dedim tasarruflar sola yatırımlar sağa kayar dedim farklı bir soru geldi
-
@genclerbirlikli ikisi de vardı hem as nin yatay olduğu hem de dikey olduğu farklı iki soru
-
@beşiktaş1903 ad as den baya sordular karıştı artık
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
İktisat;
-Para talebi azalıp kamu harcaması artıyordu; gelir artar - konjonktürel işsizlik sorusu vardı %3
- ad nin eğimini etkileyen faktörler
-Tavan fiyat
-lras sras ve ad nin dengede olduğu soru vardı işsizliği soruyordu zannedersem
Bunlara ek olarak gini katsayısı sorusu vardı, 0 olunca eşitlik olur gibi bi cevabı vardı
-
Arkadaşlar herkes hatırladığı 3-5 bir şeyi yazsın da toparlayalım bakalım az çok belli olur durum benim hep kolay sorular aklıma geliyor
Uygunluk
Gelir etkisi sorusu çalışma saatlerini arttırır
İyuk da adli de dava açmış idare de açacak 30 gün süresi var
Cb nin doğrudan yaptığı işlemler
Kamu borç stoku (emin değilim ) -
@beşiktaş1903 ek olarak tahdit
Anayasa mahkemesi yüce divan sorusu (cevabı basitti ama hatırlamıyorum ) -
@beşiktaş1903 yüce divan yök başkanı olabilir mi ? Öyle bi şeydi. Ddk vardı bi de cevabi yargı organları
-
@beşiktaş1903 YÖK başkanı?
-
@genclerbirlikli YÖK ile alakalı bir şeydi emin olmadığım için yazmadım olabilir hocam
-
Sanırım sınavı geçtim, yatmaya devam
-
maliyesi çok zor geldi bana.göç te mülakata kalmıştım ama bunda havamızı aldık.
-
ovp,üniversitelerde harcama yetkilisi,dış borç sorusu(sendikasyon falan vardı)
-
@varoufakis fakülte diyordu hocam o yüzden dekan ovp kalkınma Bakanlığı dış borç sorusu dediğiniz soruyu bende merak ediyorum feci salladım
-
@beşiktaş1903 Fakültenin tüzel kişiliği Yok ki hocam rektör olması gerekmiyor mu
-
@claark bilmiyorum şu anda bir kuşku ya düştüm oysa ki ne kadar emin işaretlemiştim