Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar bu gün ayrı yazılmaz ben onu yaptım.
-
Türkçede sırayı 2 yaptım galiba emin değilim. Öğe sorusunu özne yüklem belirtili nesne zarf tümleci yaptım. Yazım yanlışlarını ilçesi ve bu gün yaptım
-
İktisata atlıyorum 2002-2005 yılları arasında örtük enflasyon Imf ile Stan by anlaşmasının sonuncusu 2005 yılında yapıldı.
-
@claark ben onu ilçe diye biliyorum ama yanlış da çıkabilir tabi ki de
-
Tarihte bozkurt lotusu cenevre yaptım, misak ı milli yi mondros yaptım. Coğrafyada dağları doğu batı yaptım, fabrikayı zonguldak demir çelik yaptım, bölgeli( 1 2 3 4 5 sayılı yerler) soruya ne dedim hatırlamıyorum. Başka ne sorular vardı hatırlayamadım
-
@paca08 evet ikisini de öyle yaptım
-
@genclerbirlikli Bozkurt lotusu Montrö, Ham maddeyi Ankara şeker yaptım, grafikliyi 3 yaptım nüfus yoğunluğu fazladır diyordu yanlış olucaktı, Misak-ı milli yi de gümrü yaptım ama emin değilim tabi bunlardan
-
@genclerbirlikli hocam dağlardan kastınız tr nin 3-4 jeolojik zaman da oluşumu sorusu ise yanlış çıkabilir sizin çünkü benim bildiğim onun nedeni başka bu genç bir oluşum olduğunu ve volkanizma alakalı bir şey olması lazım diye biliyorum
-
@beşiktaş1903 epirojonez filan diyordu hocam o soru
-
Yalnız herkesin Cvp lar farklı gibi geldi bana sonucu merak etmeye başladım benim 5 tane falan çıktı bile
-
@genclerbirlikli hocam hasıla max sorusunu ne yaptınız monoton diye belirtmiyor Du ben gene de 1 yaptım
-
@claark hocam bozkurt 1926 da montrö 1936 da yalnız
-
@beşiktaş1903 1 hocam o evet
-
@genclerbirlikli Hocam olay 1926 da da dava geç görüldü diye hatırladım sınavda ama muhtemelen sizin ki doğrudur.Çünkü ben de tarihleri düşündüm de dava geç görüldü diye bi an kafam esti onu işaretledim
-
@claark karar tarihi 1927 imiş hocam
-
Son 30 soru çok belirleyici olucak ya mat hariç
-
Bozkurtu Cenevre, bugünü birleşik, Türkçede paragraf sorusunu 2, coğrafyadaki taralı alan kısmını 3, epirojenez sorusunu volkanizmalar yaptım. Tarihte tımar ve laiklik sorularında 3 öncülden 2 sini seçtim.
-
@donniebrasco hocam tımar da 3 ü de vardı sanki
-
Ben de ilk 3 ünü işaretledim sonra 3. Yü çıkardım, sizin dediğiniz de olabilir arada kaldım o soruda.
-
@beşiktaş1903 laikliği 2 yaptım ama tımar 4 yaptım galiba.
İdarede de idari merci tecavüzü vardı