SGK'da Mülakat Bekleme Süreci'ne Dair Önemli Değişiklik!
-
@paretowilfredo hocam bu 9.promosyonu etkiler mi ?
-
Bence mulakat sonrası süreçte cok fazla torpil isleri donmesi ve onlarda bu torpil talepleri nedeniyle isin icinden cikamadiklari icin kpss puani etkili ve kisa surede sonuclanma zorunlulugu getirmislerdir.
-
@brzezinski hayır dedi adam
-
@fişek-morgen 10 gün kısmı etkilese keşke
-
MÜTHİŞ BİR HAMLE darısı diğer kurumlara
-
@Fişek-MORGEN mulakatin aciklanmasi yonden dedim kardeşim yakin mi yani aciklamasi 9.promosyonun
-
Sınav artık sözlüden yazılı(test) ya mı döndü acaba?
MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasındaki “yazılı ve/veya sözlü” ibaresi, “yazılı ve sözlü veya yalnızca sözlü” şeklinde değiştirilmiştir.
(1) Giriş sınavında sadece sözlü sınav yapılması hâlinde, sözlü sınava çağrılacak aday sayısı giriş sınavı duyurusunda belirtilen atama yapılacak kadro sayısının dört katından (son sıradaki adayla eşit puana sahip olanlar hariç) fazla olamaz. Sözlü sınava girmeye hak kazananlar, sözlü sınav tarihinden en az on beş gün önce sınavın yapılacağı yer ve tarih belirtilmek suretiyle Kurumun internet sitesinden duyurulur. Adaylara ayrıca tebligat yapılmaz.”
-
@aslan-reyiz yapilmasinin onu yine acik birakilmis dostum ama yazida da degindigim ve/veya ibaresinin yeterlik sinavini Danistaya tasinmasi nedeniyle tum ve/veya hukumleri degistirildi.
-
Diğer tüm kurumlara emsal olması dileğiyle...
-
@paretowilfredo peki kpss nın yuzde elliis mulakatın yuzde ellisi şeklindemı oalacak acaba puanlama yoksa kpssnın yuzde 30 u mulakatın yuzde 70i etkıler dıyıp bunların ortalamasımı alınır acaba
-
@engin0516 Yarı yarıya dostum.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: SGK'da Mülakat Bekleme Süreci'ne Dair Önemli Değişiklik!
@aslan-reyiz yapilmasinin onu yine acik birakilmis dostum ama yazida da degindigim ve/veya ibaresinin yeterlik sinavini Danistaya tasinmasi nedeniyle tum ve/veya hukumleri degistirildi.
Teşekkürler üstadım
-
Artık bu hamleleri kurumların yasal çerçevede mevzuatlarına dahil etmeleri gerekiyor. İnsanları son dönemlerdeki gibi uzun süre bekletmenin, hem psikolojik olarak hem de zihinsel olarak yormanın gerçekten makul bir gerekçesi olmalı. Ancak çoğu kamu kurum ve kuruluşunda görülen o ki, bir süre kıstasının olmaması işin uzamasına sebep oluyor. Acele, ivedi işlerin kurumlarca ne kadar hızlı bir şekilde yerine getirildiğini hepimiz biliyoruz. Bu yasal düzenleme umarım tüm sınavlar için uygulamasını bulur ve kurumlar mevzuat dahilinde gerekli düzenlemeyi yaparlar.
-
Abi çok saçma geldi bana. SGK Denetmeni alımı için yönetmelik çıkarıp süreci kısaltıyo, hem de 4 aydır açıklanmamış bir denetmenlik sınavı var iken... Bu gayreti sonuçların açıklanması için verseler şu an sonuçları beklemezdik belki tezata bak