Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
Gidilen yerlerde hakimevinde kalınıyorsa mis
-
@kazm 90.5...
-
@Antimülakat hocam 90 altını görmemiş,sen haklıymışsın
-
@oruçreis belliydi hocam. Neyse her geçen sınav puanlar düşüyor. Bunlar böyle oldu nasip diyelim.
-
@oruçreis listede misin Kardeş
-
@brzezinski başvurmadım
-
90.1 le olmadı be kıl payı gitti kik te aynı 0.4 le gittiydi insanı yoruyor bu kıl payı kaçırışlar
-
@ua1905 benimde 90.2 ile olmadi hocam. Eminimki sırf tatmin olmak amaçlı başvurup mülakata bile gelmeyecek kişiler vardir listede.
-
@enteresanthink olmaz olur mu...
-
@enteresanthink maalesef hevesleri kursaklarinda kaldi liste olarak yayinlamadilar cunku
-
@ua1905 hocam kik'in 0.4 le gittiğini nerden biliyorsun? puanını nasıl öğrendin?
-
@jakojoko yani yazılı sınava girme hakkı için diyorum
-
@ua1905 yanlış anlamışım üstadım afedersin
-
Arkadaşlar ben başvurdum ama bana gelmedi.Gönderdiğim belgeleri geri isteyebilir miyim acaba?
-
@johnnash kardeşim iste sana gönderirlerse bende isteycem en azından fotoğraflarımı göndersinler
-
Gelir uzman yardımcılığı ile kiyaslayinca tercih edilebilecek bir meslek midir arkadaşlar ?düşüncelerinizi merak ettim açıkçası.
-
@wincheaster istediğim şehirde GUY isem, Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri işi ile uğramazdim ben
-
Teftişin doğasında var turne,denetim,rapor yazma vs. Kontrolörü de müfettiş olarak addediyorum. O yüzden iş teftiş SGK olmadığı sürece gözüm kapalı giderim buraya da. İş teftişde de nereleri denetliyor müfettişler bir bilseniz. O yüzden tercihe göre değişebilir.
-
Guy hakkinda suana kadar fazla olumlu bisey duymadim gerek mesleğin sıkıcılığı gerek özlük haklari o yuzden guyu secerim demek yada böyle bi kiyaslama yapmak cokta mantikli gelmiyor bana.
-
'Sözlü sınavda, adayın genel kültürü, fizik ve moral yeteneği, anlama ve anlatım kabiliyeti ile tüm tavır ve hareketleri değerlendirmeye tâbi tutulur.' arkadaslar yönetmelikte aynen bu sekilde yaziyor,alan derslerinden hic soru gelmiyecek mi yani?