Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@eryugr dostlar iyi bir haber vermek isterim yakin bir dostum epdk kazandigi icin bu mulakata katilmayacak 1 kisi dusebilirsiniz bu yuzden..hepinize basarilar
-
@eryugr Sgk muf ve VMY olan çoktan forumu terketmiştir veya burda olsa bile bu başlıkla ilgilenmez artık.
10 katı, 7 katına falan düşer en fazla.. O bile gayet yüksek oran
-
Mulakata kalanlarin bakildigi sayfada diplomanin asli veya ornegi diyor. Diplomanin fotokopiside oluyor demek ki. Zaten basvuru yaparken diplomanin aslini gostermistik zannimca. Bir de saat belli degil galiba ? Saat 9 da dikecekler bizi oraya illa ki
-
Bende mülakata katılamayacağım arkadaşlar. Başvuru yaparak hakkına tecavüz ettiğim arkadaşlardan özür dilerim. Sonuçların geç açıklanması bizim bir çok sınava başvuru yapmamıza neden oluyor. Umarım bu sorun çözülür Bir çok adayın mağduriyeti ortadan kalkar.
-
@magduriibfli hocam cidden 9 da gidip rastgele bekleyecek miyiz ?
-
@siyasallı hocam ben yola düstüm. Gelmeyenler falanda olursa sira erken gelebilir
-
@siyasallı 5 er 5 er çağıracaklarmis listeye göre
-
@genclerbirlikli tam hakimlik mülakatının aynısı. Kaçta başlıyormuş peki hocam
-
@magduriibfli hocam benim mülakatım 13 şubatta yazıyor... yanlış mı biliyorum...yoksa mülakat 2 günmü sürüyor???
-
@sınavuzmanyrd 9 da başladı hocam 10 kişi bitti 3. 5 li grup çağırıldı az önce.
-
@sukut_u-hayal 2 gün sürüyor sizin yarın, 9 da gelin hızlı gidiyor
-
@genclerbirlikli çok sağol kardeşim
-
@sınavuzmanyrd ne demek hocam
-
Arkadaslar alandan soru geliyor mu?
-
Dostlar komisyon nasıl, neler sordular herkese tek soru mu soruyorlar , tanıtma faslı uzun sürmüyor galiba?
-
Katılım nasıl arkadaşlar
-
@25torsteinn hocam hepo topu 3 4 dk sürüyor. Once kendini tanit kisaca diyolar. Bi zarf cektiriyolar icinde bi numara var. O numarayi soyluyosunuz ve ona karsilik gelen soruyu soruyorlar. Tamam cik diyolar.
-
@isimsiz Tek soru mu
-
@buhara aynen kardesim
-
@isimsiz Bunları görünce/Duyunca gerçekten üzülüyor insan