Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bende işletmeden başvurucam da internet başvurusu yok dimi sadece evrak gönderiyoruz
-
@beşiktaş1903 evet hocam. Kaç puanla başvuracaksınız
-
87 lerde benim de pek umudum yok ama ya düşerse diye başvurucam
-
Formları bilgisayar üzerinden doldursak sıkıntı olmaz değil mi?
-
arkadaşlar bu formlara yapıştırdıklarımız haricinde mi 2 vesikalık istiyorlar ?
-
@beşiktaş1903 ben yapıştırmadan 2 tane yolladım hocam muhtemelen yapıştırmak için istediler. Bu arada e devletten alınan mezun belgesi, diplomanın fotokopisiyle(aslı gibidir olmasına gerek yok) beraber gönderilirse kabul ediliyor.
-
@donniebrasco ben yapıştırdım başka da göndermem lazım olursa isterler zaten eyvallah saolasın sen hani bölüm için başvurdun
-
@beşiktaş1903 uluslar
-
@donniebrasco hakkında hayırlısı olur inşallah başarılar şimdiden
-
Var mı bugün başvuranlar ?
-
Zaten sayı az olduğu için bu hafta listeler açıklanır herhalde ama bugün elden başvuran varsa yazarsa son durumu seviniriz
-
Ne zaman açıkalanacağına dair bilgisi olan var mı?
-
Arayan oldu mu sonuçlarla alakalı bilgi almak için
-
Mülakatlar zaten 19 unda başlayacak daha fazla uzatmazlar bugün yarın belli olur gibi ama zaten az kişi başvurmuştur keşke pazartesi direk belli olsa ona göre bakmaya başlasaydık mülakat a girecekler açısından da ciddi sorun olacak kanunlar ikincil mevzuatlar ne ara bakılacak
-
Kurumu aradım, şu an için süre veremiyoruz ama açıklanması bekleniyor dendi. Taban puan hakkında bilgi vermediler.
-
Çok ilginç mülakatlar 19 unda zaten bir De yüzlerce kişi de yok ilginç
-
Başvuru sayısını bilen var mı
-
@mülkiyeli45 87ile işletmeye başvurdum umudum yok
-
Uluslararası ilişkiler 88.58 ile, işletme 86.94 ile kapatmış.
-
Şok oldum ya! Branş bazlı sıralamada 176.ydım. Başvurmayan arkadaşlara teşekkür ederim