Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Eskisi gibi bu kadar seri açıklanan sınav olmuyor. İnşallah en kısa sürede açıklanır dostlar.
-
Evet inşallah, bir an önce açıklansa da şu belirsizlikten kurtulsak...
-
Arkadaşlar arayan soran var mı ? 1-2 haftaya açıklanır deniyordu. Bir ay olacak halen daha açıklanmadı.
-
Arayan yok mu?
-
Geçen hafta aramıştım. Buraya yazdım zaten. Pek bir şey söylemedikleri için aramadım hafta
-
Kurumlar neden bu kadar bekletir anlamıyorum. Kamuda bürokrasi vardır, işler biraz yavaş yürür, anlıyoruz da, soruşturma sonra yapılacağı halde hala açıklanmaması insanda şüphe uyandırıyor. Belki de soruşturma yapılıyor ama bize sonra olacak dediler. Bu hafta da böyle sessiz geçecek gibi..Neyse beklemeye devam, yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsun herkes için.
-
İyi günler herkese. Herhangi bir duyum alan, bilgi alan varsa paylaşabilir mi? Neredeyse 1 ay olacak hala açıklanmadı.
-
@samet06 Geçenki ilan kalktıktan sonra perşembe veya cuma açıklanır diye düşünüyorum. Bugün açıklanmadı yarında açıklanmazsa bu tezimde çürüyecek
-
@paretowilfredo bu başlığa da bir el atsanız bizim sonuçlar ne alemdeymiş iki haftaya açıklanır demişlerdi bir ay oldu hala yok
-
@tokyo malesef sorabilecegim biri yok kurumda dostum. Haberlestirebilriz onumuzdeki surecte.
-
@paretowilfredo teşekkürler ️
-
Bugün kurumu arayanınız oldu mu arkadaşlar?
-
@proofstriker Hocam dün aradım siteden takip edin diye söylediler. Bir iki haftaya açıklanır denmişti. 1 ayı devirdik bakalım belkide bir ay daha bekleyeceğiz.
-
Arayan soran var mı arkadaşlar ? 1 ayı geçti bu hafta da açıklanmazsa 2 ayı bulur diye düşünüyorum.
-
Hocam arayınca hep aynı şeyi söylüyorlar. Elimiz mahkum bekleyeceğiz. 2 hafta demeselerdi en azından her gün beklemezdik. Biraz vicdansızlık yapmışlar
-
Bakanlığın sitesine giriş sorunu yaşıyorum girebilen var mı ?
-
Bende giriş yapamıyorum bizim sonuçlar mı yayınlanacak acaba?
-
Bakım çalışmasıdır pek ümitlenmemek gerek
-
Bakımda olabilir keşke sonuçlar gelse...
-
Site erişime açıldı