Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@galatasaray istenen nitelikte kişiler başvurmamış anlamında söylenmiştir diye düşünüyorum.
-
İşletme p2 ile kimler kaç puanla başvuracak kaçla kapatır tahmini olan var mı ?
-
@mülkiyeli45 ben 89la başvuracağim ama sıra gelmez büyuk ihtimal dil isteseydi keşke...bu sene ilanlardan yana çok şansısiz işletmeciler olarak.
-
Uluslararası ilişkilerde p7 branş bazlı sıralama 39. sıra gelir mi
-
@leviathan hocam benim de 38. sıra pek umudum yok ama deneyelim
-
@leviathan 26 benim de siralamam..8 kişi çağırcak,bilemedim
-
@atomkarinca bende 87 ile başvuracağım sizde umut yoksa ben hiç umut beslemiyeyim en iyisi
-
tüm rakipler buradaymış ben de başvurmicam sanırım
-
Dostlar sıralaması çok çok geride olmayanlar ümitsizlik edip başvurmaktan imtina etmesinler. İhtimal tabi ki sıralama geriledikçe düşüyor ancak aksi bir durum söz konusu olursa bu kez de hayıflanırsınız.
-
sıralama epdk ile aynı olur.
ona göre tahmin edebilirler -
BENDE 87 ile başvurucam hakkımızda hayırlısı işletme benim de
-
@galatasaray orda tüm bölümler tek bir puan türü ile başvurdu burda bölüm bazlı sıralama var o yüzden daha fazrklı sonuçlar çıkabilir diye düşünüyorum.
-
@mülkiyeli45 mühendislik için söyledim
-
@hgrotius Hocam nasıl maaşları çok yüksek değil acaba ?
Sayıştaya , merkez bankasına , idari hakimliğe girmediğin müddetçe devlette hem rahatlık açısından sürekli ankaradasın hemde iş açısından çok çok iyi bir durumda merkez uzmanları.
Müfettiş olsan yılın 4 5 ayını ilk 10 15 yıl içerisinde sürekli gezerek geçireceksin , Bankacı olsan maaşlar düşür başlangıç olarak kamuya göre.
Merkez uzmanları gayet iyi bir konumda bence. Maaşı da ankarada yaşamaya yeter diye düşünüyorum , babası gelir uzmanı olan , o maaşından başka herhangi bir gelire sahip olmayan , ankarada yaşayan birisi olarak.
Hem kendini geliştirme imkanın çok fazla dildir , kurstur , sertifikadır çok rahatsın yani. Bunu bir müfettişlikte sağlayamazsın yılın 4 5 ayını turnelerde geçirirken
Tamamen sana stabil bir hayat sunuyor merkezuzmanlığı
-
@sayıştay stabil olduğu konusunda ben de hem fikirim. Ancak bu maaşları hatta daha fazlasını b kadrodan alabilirsiniz. En basitinden gümrük mayne.
-
@hgrotius Gümrük muayene memurluğu açısından rotasyona tabi olan bir meslek.
''Sarp sınır kapısı (Türkiye-Gürcistan arasında Artvin’de), Dilucu Sınır kapısı (Türkiye- Azerbaycan arasında Iğdır’da), Gürbulak Sınır kapısı (Türkiye-İran arasında Ağrı’da), Esendere Sınır Kapısı (Hakkari’de), Habur Sınır kapısı (Şırnak’ta)'' gibi yerlerde zorunlu çalışma koşulu da var.
https://www.tercihiniyap.net/meslek/gumruk-muayene-memuru-ne-is-yapar-maasi-ne-kadardir
Açıkçası bana 7 bin 8 bin lira da verseniz bu yukarıda adı geçen illerimizde şahsen çalışmak istemem. Tabi bu kişinin kendi isteğine de bağlı bir durum , kendi yorumum olarak söylemek istiyorum.
O yüzden bence gayet yetecek bir maaşa sahip merkez uzmanları. Ha daha fazla olmasını ister misin desen herkes kendi çalıştığı işin maaşının daha yüksek olmasını ister. Ancak şuanki uzman maaşı da diğer imkanları da göz önüne bulundurduğumuz da çok rahat bir şekilde Ankara'da yaşanabilecek bir maaş.
-
@hgrotius Ek olarak dhmi maaşı var galiba birde geçen ama onda da rotasyon olayı var diye biliyorum kpss b açısından. merkez uzmanlığının rahatlığını verecek bir meslek yok açıkçası
-
Bu başlık neden bu kadar sessiz
-
@mülkiyeli45 İİBF kontenjanı çok az hocam. Diğer bölümlerden katılacak olanlarda sanırım forumu pek aktif kullanmıyor.
-
@antimülakat bende işletmeden şansımı denedim hocam 87 ile pek sanmıyorum ama