Mutlu Seneler!
-
@aroma duygulandirdi bu paylaşım Çok sevindim sizin adınıza. Bizim için de amin.
-
@Aslıhannn çok sağolun Hocam inşallah tez zmanda size de nasip olur
-
@aroma Amiiin...
-
İnşallah bu sene de bizim emeklerimizin karşılığını aldığı bir yıl olur. Allah herkesin gönlüne göre versin
-
İnşallah Müslümanların tüm mazlumların daha az acı çektiği açlıktan hiçbir insanın ölmediği daha iyi bir dünya daha iyi bir Türkiye olur ..
-
@aroma tebrikler hocam, hayırlı olsun. Çok sevindim sizin adınıza
-
@cansuu cokk sağolun Hocam daha güzeli sizin olsun inşallah
-
Seneye bu zamanlar atanmıs bır sabaha uyanmak ümidi ile. Artık 5.senemde güzel sona ulaşmak istiyorum. Ve emek veren herkesin atandıgı bır sene olsun
-
Bu yıl kartpostalımı ön yüzü ve arkasına yazdığım not ile gönderiyorumsenenin ilk karını gördüminsan her zaman tutunacak küçük sebepler bulabilmeli
Bizleri her şeyin günbegün biraz daha zorladığı bir dönemde yaşıyoruz. Çağdaş oldu isek demek bu yükü beraber sırtlamalıyız, o halde biz örnek olalım ve bize bu manzarayı miras bırakanlara; "hayır, siz yanlış yaptınız" diyerek yola koyulalım, tabi önce birbirimizin elinden samimi ve dürüst bir tavırla tutarak. Allah dostluğumuzu baki kılsın, dostlarımızın sayısını artırsın. Umutla beklediğiniz ne varsa tez vakitte kavuşacağınız bir yıl olsun.
-
Her yeni yıl hikayesiyle birlikte gelir. Böyle bakıldığında her yeni yılın getirdikleri de olur, götürdükleri de. Bakiyenizde iyi hikayelerin bol olduğu bir yıl olması dileğiyle dostlar. Sevdikleriniz ve sevenleriniz ile birlikte.
2019 yılında yaptığım yorumu, bu yılda ifade edeyim.
-
@plansız, içinde söyledi: Mutlu Seneler!
Bu yıl kartpostalımı ön yüzü ve arkasına yazdığım not ile gönderiyorumsenenin ilk karını gördüminsan her zaman tutunacak küçük sebepler bulabilmeli
Bizleri her şeyin günbegün biraz daha zorladığı bir dönemde yaşıyoruz. Çağdaş oldu isek demek bu yükü beraber sırtlamalıyız, o halde biz örnek olalım ve bize bu manzarayı miras bırakanlara; "hayır, siz yanlış yaptınız" diyerek yola koyulalım, tabi önce birbirimizin elinden samimi ve dürüst bir tavırla tutarak. Allah dostluğumuzu baki kılsın, dostlarımızın sayısını artırsın. Umutla beklediğiniz ne varsa tez vakitte kavuşacağınız bir yıl olsun.
-
Merhaba dostlar herkese.
Malumunuz yoğun günler geçiriyoruz. Merak eden dostlarım da olmuş öncelikle "iyiyim" diyerek başlayayım söze.
Bu başlığı açalı 3 sene olmuş. 3 senede neler değişti diye şöyle bir düşündüm elbette. Çok farklı dostlarımız geldi geçti bu forumdan. Elbette hayatımızdan da çok farklı dostlar, hasımlar, insanlar geldiler ve geçtiler.
Kimi dostumuz bu başlık yazılırken işsizdi. Bugün iş sahibi durumundalar. Kimileri ise o günden bugüne dek verdiği emeğin karşılığını hala alamadı.
2018, 2019 ve derken nihayet 2020 de bitiyor. Hayat geçiyor, kimimize zaman geçmese de..2020 yılı edebiyatı yapmayı doğru bulmuyorum dostlar fazla ama elbette kimi dostlarımız daha eksik yırtıyor bu takvimin son yaprağını. Covid sevdiklerini aldı kimilerinin. Kimilerinin de sağlığını. Bu yönüyle dahi zor bir yıldı. Ekonomik olarak yaşadığımız darlık da cabası oldu. 2021 yılının hepimiz için ferahlıklar ile gelmesini diliyorum. İşsiz dostlarımızın emeklerinin karşılığını aldığı, hasta/hastası olan dostlarımızın şifalandığı, darlığı olan dostlarımızın gönlünün de derdinin de ferahladığı bir seneye giriyoruzdur inşallah. Dün solan umutlarımızın yarın açması temennisi ile.
Her birinizin bahtı güzel olsun dostlar. Sevdiklerinizle, sevenlerinizle, dostlarınızla, ailelerinizle nice güzel yıllarınız olsun. -
Sevgili arkadaşlar, sevdiklerimizle sağlıklı ve huzurlu bir sene diliyorum hepimize.
-
@paretowilfredo Ruh beden sağlığımızı koruyabildiğimiz bir yıl olsun inşallah.
Bu sene de böyle geçti. Bakalım sırada ne varsa gelsin -
2021 bizi bekler
-
@paretowilfredo mutlu seneler ustad iyiki varsiniz bazen sizleri darlasak da:)) sizlerde hakkinizi helal edin zor zamanlardan geciyoruz bazen bir umur kirintisina muhtac oldugumuz zamanlar oluyor insallah bu sene emeklerimizin karsiligini aldigimiz bir sene olur hepimiz icin 2021 senesi bizlerin senesi olurr
-
Herkese mutlu yıllar Muhtar'a merry christmas.
-
Tüm istediklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun inşallah.