Mutlu Seneler!
-
Bilinçaltımız tüm anıları depolayıp hiçbir şeyi silmese de bilincin tek gerçeği olan algılarımız ise değiştirilebilmekte ve “olumlu”ya dönüştürülebilmektedir. Algılarımızı “olumlu”ya dönüştürebileceğimiz, berrak bir iç sese sahip olmayı başarabileceğimiz, ”ruh-zihin-beden” bütünlüğünü yakalayabileceğimiz ve tüm etkilerden olabildiğince uzak “zihnen özgür” bir hayatı yaşayabileceğimiz bir sene olması dileğiyle :).
-
Her yeni yıl hikayesiyle birlikte gelir. Böyle bakıldığında her yeni yılın getirdikleri de olur, götürdükleri de. Bakiyenizde iyi hikayelerin bol olduğu bir yıl olması dileğiyle dostlar. Sevdikleriniz ve sevenleriniz ile birlikte.
-
Bugüne dek "olsun" diye bekleyipte hala oturduğu yerden kaldıramadığımız hayallerimize hep birlikte hooooop biiiir kkiiii üüüç diye omuz atalım
Yeni yıl bize hayırlar getirsin inşallah -
@shady1 teşekkür ederim sayın başdenetcim :)) tüm foruma mutlu yıllar dilerim
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Mutlu Seneler!
@shady1 teşekkür ederim sayın başdenetcim :)) tüm foruma mutlu yıllar dilerim
Bugünün başdenetçisi yarının ymm'si
@Shady1 çok teşekkürler dostum. Sana ve senin vesilen ile yeniden meclisimizin müdavimi tüm dostlarımıza hayırlı ve güzel seneler
-
Mutlu yıllar değerli forumdaşlar..
-
@Shady1 teşekkür ederiz. Mutlu yıllar dileriz sağlık ve mutluluk ile.
-
-
Yorumları okuyunca ufak bir nostalji yaptım Günler, aylar, yıllar geçer; hatıralar kalır geriye. Bazen öyle yıllar olur ki 365 kere büyürsünüz, bazen de her gün birbirinin aynıdır. Güzel bir yıl olsun.
Geçen yıl bu vakitler bende burdaki birçok arkadaşımız gibi işsizdim, şükür şimdi ucundan tuttuğumuz bir derdimiz var. O yüzden temennim bu sene en yakın vakitte sizlerin de çalışmalarınızda muvaffak olmanız yönünde. Yeni takvim yeni ihtimaller demek, inandığınız uğruna mücadelenizde her gün yeni bir imkan. Sabırla emek verdiğiniz, emeğinizin karşılığını aldığınız, sağlıklı, huzurlu günlerin sayısı bol olsun dileklerimle. İyiliğin, güzelliğin, dostluğun, başarının… eksikliğini hissettiğiniz ne varsa hayırlısıyla tamamlanacağı günlerin duasıyla…-kar manzaralı bir kartpostalın arkasına yazılmış gibi-
-
Bugun akrabamin paylastigi bir karikaturu gorunce yazayim dedim. Karikaturde bir amca yeni yilin ilk sabahi uyaniyor camdan disari bakiyor ee bir sey degismemis diyor iste oyle bir sey... biz iibf/sbflilerin kaderi
-
@sbf1983 bi de bu bütün yıl sürecek :))
-
-
-
Güzel haberler alacağımız bir yıl olsun inşallah.
-
Bu yıl emek verenlerin kazandığı yıl olsun hayırlı yıllar herkese
-
Tüm emek verenin karşılığını bulduğu sağlık huzur barış dolu bi yıl olsun herkes için
-
Hoşgeldin 2020 . Bol kadrolu ve atandigimiz yıl olsun
-
@aroma, içinde söyledi: Mutlu Seneler!
Herkesin emeğinin karşılığını aldığı sağlıklı huzurlu mutlu olduğu bi senenin olması dileğiyle. Atandım şükürler olsun cümlesini yazacağımz bi sene olsun
Geçen yılki iletimi yoklamak istedim de
şükürler olsun atandim dedirten Rabbime hamdolsun. Darısı en tez zmanda forumdaslara -
@aroma inşallah darısı başımıza
-
@Hukuksever amin hocam inşallah cani gönülden isterim emek çok kutsal .