PTT Personel Alımı 2018
-
@yazgan bunu nereden takip edeceğiz peki?
-
@yazgan bu ibareden 31 temmuza kadar sınav olmayacak fikrini mi edinmeliyiz?
-
@issiz-0 bence öyle.
-
@issiz-0 Evet öyle anlaşılıyor .Sınav Ağustos ortası olursa yerleşmeler vs 2019 u bulur arkadaşlar .
-
Ayrıca İhsder’in paylaştıgı kitabı inceleyen var mı ? Bana çok eksik geldi yani vatandaşlık ve güncel baya eksik, güncelde 2016 gelişmeleri var, Ptt nin ilanındaki konulardan sözel akıl yürütme , sayısal mantık , ölçme becerisi vs yok. Kpss kitaplarından, sağlam kaynaklardan çalışmak gerekiyor bu sınava, özellikle küçük illerde alım sayısı 1 ya da 2 old için İhsder’in kaynagıyla nasıl 1.olunur aklım almıyor. Murat, pegem, benim hocam , yediiklim , data vs olmalı.. Yanlış mıyım ?
-
@haticeaydinn hocam ihseder'in youtube yayını izledim elemanların bir şeyden anladıkları yok. yayın boyunca iki kişi birbirini övüyor. nota ben de baktım bir cacık olmaz ondan. cümle cümle kısa bilgiler vermiş. çok ezberci bi çalışma olmuş.
-
@haticeaydinn Bana çok amatörce geldi fakat ptt içinde ekstra kaynak gerekli değil.KPSS kitapları rahatlıkla yeter.
-
@eomer bazi yayinevleri cikarmis bile ptt icin kaynak. Adamlar her firsati değerlendiriyor
-
Arkadaşlar ihs der dedigimiz bildigimiz bizler gibi sınava girmis gise ve büro gorevlisir olmus kişiler bazıları dağıtıcı hatta . profesyonel anlamda not soru hazirlayamazlar. Sınavı bir üniversite yapacakmis ki büyük ihtimal gazi univ. Ki bugüne kadar bir cok kuruma sınav hazırlamış bir üniversite ben olsam kpss gk gy kaynaklarini calisirdim neden o notlara bakip riske atayim haa icimde kalir derseniz bir goz gezdirin ama körü körüne inanmayın.
-
@shady1 Tüccar eğitimcilere kanmayın.
-
@nles O zaman Anadolu ve İst üni.nin düzenlediğine yakın bir sınav olur.
-
@nles Kesinlikle katılıyorum. Ptt gişe sınavına girmemiz süreç hakkında bilgisiz oldugumuzu göstermiyor ki. Burası kpss alan ve banka uzmanlıgından elenen (ben) gibi adaylarla dolu, herkes iyi kötü iş olsun gireyim derdinde artık . Ben gerçekten hepimiz adına üzülüyorum, en verimli yaşlarımız mülakattan elenmekle boş boş beklemekle, gişe ilanlarına bakmakla geçiyor. Asla küçümsemiyorum bu işi , bu işe ihtiyacımız oldugu için başvurduk zaten, ama keşke bütün mesleklerde mülakat kalksa ve gerçekten hakedenler kazansa Ptt Uzman kanalında yardımcı olmaya çalışıyorlar tamam ama o kaynaklar yetersiz arkadaşlar. Sağlam kaynaklardan çalışmakta fayda var, bu sefer hakedenlerin kazanması duasıyla
-
Ayrıca Gazi Üniversitesinin daha önce yaptıgı (gişe pozisyonlarına yakın sınavları) inceleme şansımız olursa fikir sahibi olabiliriz.
-
@haticeaydinn hocam ptt facebook grubunda gazi üniversitesinin yaptigi sinavlarin sorularını yayınladılar göz atmanizi tavsiye ederim.Hayırlı sabahlar.
-
@ilerlemeyedevam çok teşekkürler
-
@ilerlemeyedevam Hocam, link verebilir misiniz? Pek çok grup görünüyor
-
-
Arkadaşlar pdf şeklini atamadım kusura bakmayin.Grupta 16 saat önce paylaşılmış grubun bağlantısı hemen yukarıda göz atabilirsiniz.Haberlerden ve duyurulardan faydalanmak için facebook daki gruplara dahil olmanızı tavsiye ederim.Herkese iyi calismalar dilerim.Hayırlı günler.
-
Gruplarda paylaşılan önemli notları burada da paylaşırsanız seviniriz arkadaşlar. Herkesin face i yok, bir çok kişide face kullanmayı bıraktı. Yardımcı olursanız seviniriz.
-
@antimülakat Hocam pdf yuklemeyı bilmedigim icin facebook baglantisini paylaştım.Hayirli akşamlar