PTT Personel Alımı 2018
-
@fc-real-gdp hocam videonun facebook sayfasında paylaşılmış oradan indirebilirsiniz
-
@fc-real-gdp ben de öyle biliyordum hocam. Arkadaş öyle deyince emin olmak istedim.
-
arkadaşlar bahsedilen ptt pdf nin linki budur https://www.dosyaupload.com/i3of isteyen arkadaşlar buradan indirebilir.
-
@bad1905 teşekkürler
-
Arkadaşlar sınav tarihi ile ilgili duyumu olan var mı?
-
@okahraman07 belli değil hocam ama seçimden sonraya kalacağı kesin bence. KPSS’den önce olur mu bilinmez.
-
gişe için nereyi yazdınız arkadaşlar
-
Sınav sorularını Gazi Üniversitesi hazırlayacak.
-
Sizi asıl düşündüren PTT'nin özelleştikten sonra nasıl bir yapılanma işine girişeceği olmalı !
-
@secondchance tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
-
@secondchance Hocam şu işsizlikte onu düşünecek hal mi kaldı.Mevcut personeller bizim yerimize düşünüyordur
-
@secondchance tabi ki şuanki durumda PTT çoğu kişi için vazgeçilmez bir fırsat, herkes şansını denemeli. Benim nacizane önerim alternatif başka bir iş imkanı olan arkadaşların bu tercihi ikinci plana atmasıdır. Özelleşmesine kesin gözü ile bakılan bir kurumda o kadro da kalma şansınız %50'dir. Şunu da eklemek isterim bugün ki şartları devam ederse bulunmaz bir nimettir PTT. Sağlık imkanları ve mesai saatleri bile yeteri kadar ikna edici...
-
@issiz-0 Ordu
-
@fenerbahceli Bu konuda bilgim yok malesef. Sadece İst Üni ve Anadolu Üni çok fazla kurum ve banka sınavı hazırladıgı için kendi tahminimi belirtmek istedim. Gazi ‘nin sınavları nasıl oluyor tecrübeli olan varsa yardımcı olur musunuz arkadaşlar ?
-
Küçük illeri ve gişe pozisyonunu tercih edenler barajın vs kesinlikle önemi yok, zaten kadro ya 1 ya 2 . Adam kayırma olmasın yeter ki. Yoksa emeklerimiz heba olacak gene
-
@issiz-0 Aydın
-
Bu pazarlamacının farkı ne dostlar bilginiz var mı ?
-
@thorstein-veblen hocam ptt bildiğim kadarıyla farklı iştirakler kuracak ve satış departmanında çalıştıracak personel alımı yapıyor. Pazarlamacı muhtemelen yeni kuracağı iştiraklerinden birinde faal görev alacak.
-
Arkadaşlar bazı haber sitelerinde geçerli olmayan başvurular olduğu ve sınav ücretlerinin iade edileceği kimseler olduğu yazıyor (tabii talep edilmesi halinde), başvurumuzun kabul edildiğini teyit edeceğimiz bir sayfa var mı, bilen varsa yazabilir mi lütfen, teşekkür ederim..
-
2018/1 Personel Alımına yanlış T.C. kimlik numarası beyan ederek başvuru yapan adaylar ile ilanda belirtilen şartları taşımadıkları halde sınav ücretini yatırıp sınava başvurmayan adaylar, 01.06.2018 – 31.07.2018 tarihleri arasında tüm PTT iş yerlerinden geçerli bir kimlik belgesini ibraz ederek sınav ücretlerinin iadesini alabileceklerdir. Bu tarih aralığı sınav tarihi hakkında bir fikir verir mi.