PTT Personel Alımı 2018
-
Başvurular uzatılmış diye okudum doğru mu?
-
Bu kadar uzatacaklarini bilsem ikametimi değiştirirdim. Vakit kalmadı diyorum bidaha uzatılıyor.
-
@başmüfettiş, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@wazo valla hocam herkeste sıkıntı var anladigim kadarıyla. Bugun yine ugrasin son gün sanirim olmazsa bi açiklama veya süre uzatimi gelebilir kurumdan diye düşünüyorum.
isabetli tahmin yapmişim
Bu arada süre uzatimi 23üne kadar ve para yatırıp da basvuramayanlar için arkadaşlar
-
@başmüfettiş Hocam yanlışınızı düzelteyim, PTT istihdam şube müdürüyle görüştüm, başvurudan sonra elde edilen yabancı dil belgesi de geçerliymiş, sonuçta başvuruda 2018 de yazıyor dedi.
-
@catology hocam böyle iş mi olur ya ilk defa sizden duydum yani mantikli bi iş degil bu. Adam belki de geçiştirmiştir. Sinava başvuru sarti dil puanina sahip olmak. Siz puan yokken basvuru yapiyosunuz sizce de bi tuhaflik yok mu yani .? Sonradan sen basvuru sartini saglamiyomussun diye sorun cikarirlarsa hiç sasirmam.
-
@başmüfettiş hocam emin olmak için iki kere sordum teyit ettim geçiştirdiğini sanmıyorum. Birkaç kurumda daha duydum böyle yapıldığını, sorun çıkmaz umarım.
-
@catology insallah sorun cikmaz o halde hocam sinavda basarilar.
-
Arkadaşlar ben başvurumu yaptım fakat posta kodunu yazmadım ikametgah direk çıkıyor diye ve zorunlu da değildi. Aklıma takıldı acaba sorun olur mu ?
-
@akca488 Olmaz hocam
-
Buralar bir duruldu sanki. He öğle baktığımda en az 10-12 ileti olurdu. Herkes harıl harıl ders çalışıyor sanırım.))
-
@veblenist sessizce ders hazırlıklarına başladık hocam, geç kalanı kurt kapar
-
@burcuburcu doğru diyorsunuz hocam. Ben hala sizin “klimaları soğuğa ayarlayın, küresel ısınmayı durdurun” espirimize gülüyorum.)) Ben de bir gün tam bir gün yarım çalışmaya çalışıyorum.
-
Arkadaşlar PTT sınavı için hangi kaynağı önerirsiniz? Piyasada ptt sınavları için kitaplar var işe yarar mi?
-
2018 kpss lisans için 4 farklı yayınevinin (toplam 36 adet) deneme linklerinini paylaşıyorum arkadaşlar, ptt sınavı için de iş görebilirler. kolay gelsin
Yönetici düzeltmesi : Arkadaşa özelden ulaşabilirsiniz.
-
@i̇lanbekleyenbiri :))
-
E-yds geçerli mi arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?
-
Bu sınav tahminen ne zamana olur sınavdaşlar?
-
Arkadaşlar sınavın Ağustos Eylül gibi olacağı yönünde duyumlar yazılmış diğer platformlara . Ptt ilk defa kendi sınavını yapacağı için ve pek çok farklı kadroda alım yapacağı için çok yakın zamanda sınavı beklememek lazım bence de .
-
Gönül isterdi ki bi ay içinde olsun ama bekleyeceğiz gibi duruyor. Duyum alan olursa paylaşsın lütfen .
-
Mrb bir sorum olacaktı başvuruyu yaptıktan sonra başvurduğunuza dair elinize herhangi bir mesaj ya da mail ulaştı mı ?