PTT Personel Alımı 2018
-
Arkadaslar benim de 71 net dogrum var ptt uzman yardimciligi 3 soru da muallakta 26 yanlis. Oncelikle sunu soyleyim alan sinavi o kadar basite alinacak bir sinav degildi. Cok kolay soru da vardi cok zor soru da vardi. Orta duzeyde vardi. 70 barajini gecen mulakata kalir. Deneylm ve tecrubeler onu gosteriyor.
-
Barajın düşürülme olasılığı yüksek uzm. Yardimciliginda yigilma 55-65 arasi olur(tahmin öte değildir).
-
Bilgisayardan girenler durumlar nasıl?
-
Hangi ile ne kadar başvuru olduğunu bilsek bazı şeyleri çok daha net göreceğiz
-
@haticeaydinn Evet İzmirde de kadro 8 ve ben de 87 ile eşikteyim sanırım
-
@roadrunner hocam bu facebook gruplarındaki yöneticiler söylemişlerdi. Ama ızman yardımcılığı özelinde söylemediler sanırım. Belki bizker için durum farklıdır bilmiyorum. Yanlış yönlendirmeyeyim.
-
Merhaba arkadaslar. Uzman yardimciligi icin konusuyorum. Uzman yardimciligi icin taban puani cekilmezse 70 ile kapatacagi gorusundeyim keza alim sayisi dusuk degil vede yds/yokdil istemesi ve ayni gun sayistay onceki gun banka sinavi olmasindan dolayi dusuk kapatacagi gorusundeyim. Zira halkbankasi sinavinin ingilizce sorulari dikkate alindiginda tabani dusurmuslerdi ki bu sinav yds/yokdil 70 istiyordu. İs hakkinda bilgisi olan cok az kesim var ancak Ankara olmasi ve maasi nedeniyle guncel isimden vazgecerek Ptt yi secmeyi dusunuyorum kazandigim takdirde. Herkse basarilar.
-
üstadsınava girenın zaten yds belgesıhazırdır. benım girdigim sınıf fulldu. tahmınım dıger sınıflarda öyle. bence fazla ıyımser bakıyorsunuz
-
@voshue Hocam size katılıyorum. İş hakkında bilgilendirebilir misiniz ? Benim bu yıl ilk senem kpssde ve Ankara'da yaşadığım için başvurdum. Maaş ve yan haklar nasıldır acaba ?
-
Peki o zaman soyle bir ornek ile daha pekistirelim. Gecen sene takasbank uzman yard. İlanina cikti yds 70 istedi ve 250 kisiydi sanirim sinava giren yine ayni sekilde eximbank sinavi icinde 250 civariydi. Hadi diyelim isin icine yokdil girdi bizim sinava giren 1000 kisi olsun.Ben bu sekilde dusunuyorum belki yaniliyorumdur bilemiyorum.
-
@catology mühendislik mi?
-
@hussle, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
üstadsınava girenın zaten yds belgesıhazırdır. benım girdigim sınıf fulldu. tahmınım dıger sınıflarda öyle. bence fazla ıyımser bakıyorsunuz
Gençlik Bakanlığı yds istemediği halde 15 kişilik alımda 74 ile kapattı. İyimser değil. 70i geçen girer. Kesin Bilgi.
-
@thebutcher yani evet
-
@highlaz Hakkınızda hayırlısı olsun, siz de benm gibi sınırdasınız. Benm il kadrom 2, nasipte varsa olur, bekleyip göreceğiz
-
@veblenist Hangi kadro 74 ile kapatmıştı ?
-
@can 70 ile kapatir altina dusmez buyuk ihtimalle hocam.
-
@catology 78-80 arası doğrum var sizin
-
@öğrenci gençlik ve spor Bakanlığı uzman yardımcılığı
-
@veblenist hocam durum farkli 74 kpss belgesiyle basvuru ve dediginiz gibi 15 kişi az bi sayı ama bunda 200 kişi alınacak ve 3 katı isteniyor yani 70 ustu 500 etse 65 e kadar baraj inebilir diye düşünüyorum. Yds 70 i yokdil 70 e denk sayiyorlarsa sonradan 600 dolmazsa baraji indirebilir ptt
-
@roadrunner 74 KPSS belgesiyle değil yazılı sınav sonucu. Barajı aşağıya çekerler mi bilmem ama 70 üstü alacak olan herkes mülakata kalacaktır.