PTT Personel Alımı 2018
-
@asd123 Van’da olan var mı?
-
İnşallah süreci söyledikleri gibi hızlı olur..
-
Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş sürecinde yaşanan yoğun mevzuat değişikliğinden 2018/1 personel alımı yazılı sınav sürecinin olumsuz etkilenmemesi ve adayların mağdur olmaması adına 2018/1 personel alım ilanının yayımlandığı 04.05.2018 tarihine kadar yürürlükte olan mevzuat hükümlerine göre yazılı sınav soruları hazırlanacaktır. ptt ye çalışanlar yeni sisteme bakmasınlar.
-
her kurum böyle açıklama yapsa keşke
-
Bu açıklama sınava bir aydan az kalmışken mi yapılır! İnsanın ağzını bozduracaklar illa! Bu kadar abuk subuk kurumlar görmedim hayatımda!
-
Ben açıkçası KPSS ve bundan sonraki olacak tüm sınavlarda yeni sistemden sorumlu oluruz diye değişikliklere odaklanarak çalışıyordum şimdi eski yeni tüm bilgiler karman çorman olacak
-
@jackov yani eğer uzman yardımcılığı sınavı ikametgaha en yakın yer değil de sadece ankarada yapılırsa çok ilginç bir şey olucak çünkü birçok kişi ziraat bankası uzman yardımcılığı sınavına hem sabah hem öğleden sonra girip sonrasında koştura koştura ankara otobüsüne binip gece yarısına doğru oraya varmak zorunda kalıcaklar ki bu çok büyük tahlihsizlik.
-
Anladığım kadariyla degisiklikler bizi ilgilendirmiyor sinavda diyor
-
Bakalım başımıza neler gelecek. Umarım sınav ikametgaha göre olur da herkes Ankara’da girmek zorunda kalmaz.
-
Arkadaşlar Ptt sınavının Kpss den kolay olacağı söyleniyor. Kpss sorularını gördük. Anayasa değişikliklerinden soru yoktu nerdeyse . Ptt sınavı hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Ben de sınavın kolay olacağını düşünüyorum. Anayasa konusunda facebook grubunda baya gerginlik olmuştu ama bence ptt de anayasa değişikliği sorusu gelmeyecek.
-
@haticeaydinn Anayasa değişikliklerinde pek bir şey yok hocam.Mevzuat değişikliklerini de sormayacaklar zaten. Değişikliklerden soru sormamaları çok zor. Şöyle bir duyuru yaptılar:
http://ik.ptt .gov .tr/20181-personel-alimi-yazili-sinav-duyurusu-17-07-2018/ -
200 uzman yardımcısı kadrosunu doldurlar inşallah
-
@monser benim de endişem bu.
-
@onuktekin Evet duyuruyu gördüm. 4 Mayıs öncesi diyorlar. Çok zorlamayacaklar belli ki..
-
Ptt sınavıyla ilgili tek endişem mantık soruları.
-
@haticeaydinn herkesin öyle hocam. Ölçme ve değerlendirme. Sayısal mantık.sozel mantik
-
Mat Geo yık diyorlar hepsi sayısal mantık mi olacak nasıl bi iş bu anlam veremedim
-
@umutlu-bekleyiş Kim yok diyor ?
-
Arkadaşlar bu ptt aliminda mülakat yok mu.
-
Bilen cevap verir mi?