PTT Personel Alımı 2018
-
@adayadayı-54 Şekil ve grafik algılama sorularıymış. Kpss deki petekli soru gibi.
-
@haticeaydinn teşekkür ediyorum yanlız bu bilgiyi nerden aldınız araştırdım ben biraz ama edinemedim o yüzden soruyorum.
-
@adayadayı-54 İhs der yöneticilerinden
-
@haticeaydinn Hocam çok ayrıntı çalışmayın kolay olucaktir sınav bence.
-
@zeyno5454 Kpss den kolay olacağı kesin de ptt ilk defa yaptığı için tedirginim. Puanlar yüksek kapatır diye düşünüyorum.
-
bunda son durum ne oldu? Büro personeli başvurusu yapan var mı?
-
Ne zaman açıklanır ki sınav yerleri heyecanlı bekleyiş sürüyor.
-
@irem bugün açıklanacak ama ne zaman belli değil. İnşallah en kısa sürede açıklanır.
-
sınav yerleri yayınlandı arkadaşlar...
-
Uzman yardımcılığı için başvuranlar, ikametgahlarının olduğu yerde sınava girecek. Şimdiden herkese hayırlı olsun.
-
@cem gazisem den bakmiyor muyuz hocam ben giris yapmadim hala ama
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@cem gazisem den bakmiyor muyuz hocam ben giris yapmadim hala ama
Evet, buradan bakabilirsiniz.
-
Hesap makinesini serbest yapacak ne sordular acaba
-
@cem tesekkur ederim hocam giriyorum ama yogun galiba umarim ikametimize yakin yerlere verdiler boyle muallak olunca merak ediyorum
-
Arkadaşlar giremiyorum. Uzman yardımcılığı sınavı Ankara’da mı yoksa ikametgahta mı girilecek?
-
@veblenist benim ikamet ettiğim yerde çıkmış , izmirde . Dokuz eylülün dokuz çeşmeler kampüsüne vermişler .
-
yakın illere vermişler hep sınav yerlerini.Birde aklıma takılan bir konu var arkadaşlar, bir yakınım da gişeden başvurdu o 2 yıllık benim bildiğim kadarıyla lisans zorunluluğu vardı.Şuan öğreniyorum ki onunda sınav giriş belgesi çıkmış.Nasıl oluyor bu,lisans şartı vardı.
-
@irem yakın iller mi 10 saatlik yola verilen var...
-
@genclerbirlikli yani benim ki ve arkadaşlarım ki hep öyle ikamet edilen yerden uzak sınav yerleri varsa bilemem Allah kolaylık versin
-
İkametgah ettiğim şehir gelmiş. Bu arada hesap makinesi serbest yazıyor. Hesap makinesiyle hesaplamalık ne soracaklar acaba :))