PTT Personel Alımı 2018
-
@yucuklu_sumurta hocam tivitirda Kenan Bozgeyik'in gönderilerinin altina mağduriyetinizi yazın siz de. Ben usanmadan yazıyorum ama hiç destek olmayınca dikkat çekmiyor. Sınav tam skandal. Giriş belgelerinde fotoğraf yok. Aynı gün sayıstay ve vmy sinavi da var. Verilen iller adil değil. Adaylar sinava giremesin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Ptt ik da ya cevapsız bırakıyor ya da olumsuz cevap veriyor.
-
@onuktekin bende yine ik yi aradim yazdim ama umurlari degil hocam sinav tarihi degissin diye de yazmistik size yazili sozlu bir donus oldu mu bende yok,hayir sinava yakinimi kardesimi filan girdirsem haberleri olmayacak ya da alacaklari belli bizi sadece oyaliyorlar cunku bu kadar ilgisiz ik hicbir yerde gormedim sinav yerim de sorun yok ama sevkim kalmadi sinava dair
-
@duyguuu37 Cimer'den olumsuz cevap geldi. Doğrudan ik'ya yazdığımda cevap vermeye bile tenezzül etmediler. Genel müdüre yazdım o zaten hiç oralı değil. Ptt sınavları hep sorunlu oluyor. İk çalışanları hem ilgisiz hem de bilgisizler. Liyakatsizlikte on numara kurum. Devletin imkanlarını israf ediyorlar. Başka da bir işe yaramıyorlar.
-
@onuktekin personel alimi danistay tarafindan bozulunca biraz umut etmistim bende hocamama degisen bir sey olmamis
-
@yucuklu_sumurta, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
ben boludayım ankara çankaya vermiş asla gitmem boşa gitti 60 lira salak ptt yüzünden :S zaten 1 kişi alıyorla kahpeler 5500 kişialınacak diye adam kandırmaktan başka birşey deil haram olsun
hangisi için başvurdun , Zonguldak da İzmit'e vermişler bizi Ankara ya sizi de İzmit'e verselerdi daha mantıklı olurdu
-
@duyguuu37 danıştay kararı daha da hırslandırmış demekki. Tepki de olmayınca işlerine geldi. İibf mezunları olarak birlikte hareket etme, haksızlık karşısinda hep beraber olabilme gibi vasıflarımız olmadığı için gelen vurur giden vurur. Hakkımızda en hayırlı olanı seçmeyi nasip etsin Allah.
-
Arkadaşım da artık klasikleşen ösym mağduru ptt ile sayıştay sınavı saat 10 da başlıyor sınav yerleri de aynı il sınırları içinde yer almasına rağmen giremeyecek neden ösym'nin basiretsizliği ve bizim tepkisizliğimiz yüzünden. Aradı sayıştay sınavının parasının iadesini istedi aldığı cevap küçük bir madde halinde başvuru kılavuzunda paranın geri ödemesi mümkün olmadığı yazılıymış. Haram olsun diyorum bu öğrencilerin binbir çile ile biriktirip sınavlara harcadığı, kurumların yediği paralara!!!
-
@north-remembers hocam girmedim ben ama sirf meraktan soruyorum ilk iptal olan sayistay sinavi vardi onun icin maddi bir iade yol parasi telafisi filan oldu mu bir seyler
-
@duyguuu37 olmadı işte ıslak imzalı dilekçe yollayacak arkadaşım para iadesi için güya her türlü masrafı karşılayacaklardı hepsi lafta kaldı. Ösym sağ olsun
-
@north-remembers ahh ya sorun bizde mi kurumlarda mi anlamiyorumogretmenler bir kamuoyu olusturdu bu sene mulakat puanlarinin birkac istisna haric hepsi cok adildi,en azindan puanlarini gorebiliyorlar bizler ise sadece basarisiz yazisi ve birde bu sekilde olanlar,yazik bize
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@north-remembers ahh ya sorun bizde mi kurumlarda mi anlamiyorumogretmenler bir kamuoyu olusturdu bu sene mulakat puanlarinin birkac istisna haric hepsi cok adildi,en azindan puanlarini gorebiliyorlar bizler ise sadece basarisiz yazisi ve birde bu sekilde olanlar,yazik bize
Maliye hocam, Mckean Yaklaşımını (Hükümetin görünmez eli) açıklarken şöyle demişti o gün bugündür hiç aklımdan çıkmaz. Hükümetlerden bir yarar görenler vardır bir de zarar görenler vardır. Bu dengeyi pazarlık sürecini iyi kullananlar kazanır. Öğretmenlerin pazarlık süreci çok ama çok kuvvetli kamuoyu baskısı falan derken iibf'nin pazarlık süreci ise çok ama çok az bizi kaale bile almıyorlar. İşte acı tablomuz ne yazık ki bu arkadaşlar.
-
@1acar1 hocam beni de ta Igdirdan 10 saatlik mesafedeki diyarbakira vermişler.Gitmeye gerek yok.Erzurum hemen yanımızda diyarbakira vermişler.Ben artniyetten başka birsey görmüyorum.
-
@ertuğrulbey yok artikkk. Bunu nasıl yaparlar ya. Zaten sınav parası veriyoruz. Bir de başka illerde oluyor. Ne saçma bişey ya. Hiç mi cebimizi dusunmuyorlar.
-
@duyguuu37 öğretmenlerin sesinin duyulmasında kamuoyu oluşturmaları değil, devlet büyüklerinin çoğunun öğretmenliğe ayrı bir alaka göstermelerinden kaynaklanıyor. dikkat ederseniz seçim vaatlerinde bile oldu ''öğretmenlikteki mülakatı'' kaldırmak. sanki tek mülakat onlara varmış gibi. biz iibf mezunlarında ise daha çok görmezden gelinme problemi var, bu iş birlik olmakla değil, yöneticilerin zihniyetlerinin ve işe alım yöntemlerinin değişmesiyle olur ancak
-
@issiz-0 @issiz-0 birlik olunsa görmezden gelemezler. Öğretmenler örneğinde de seslerini duyurmasalar,kabullenseler durum değişmezdi.
Ziraat sınavı Vmy ile çakışınca sevinenler oldu. Sayıştay,Vmy,Pty çakışınca çok daha fazla sevinen oldu. Birbirinin emeğine saygısı olmayan bir topluluğa kimse saygı göstermez. Şu haksızlıkların en büyük sebebi bizi büyük ama boş bir kitle olarak görmeleri. Bu zayıflıkla devam ettiğimiz sürece yöneticilerin,karar vericilerin zihniyetlerini değiştirmemiz mümkün değil. -
@zeyno5454 Allah bunları bildiği gibi yapsın.O sınava gitsem %80 kazanırım ama gidesim yok artık 10 saat yol gidiş dönüş 20 saat
-
Uzman yardımcılığı için 70 barajı biraz yüksek geldi bana. Halkbank sınavı gibi sonradan düşürürler mi ki? Ayrıca yds/yökdil şartına rağmen 2000 kişinin başvurması beni şaşırttı.
-
@mert88 başvuran kişi sayısını açıkladılar mı?
-
O degil de neden kimse sorgulamiyor bu giris belgeleri fotografsiz neden bundan rahatsiz olunmuyor,neden kurum ile bu konuda birkac kisi haric kimse iletisime gecmeyi dusunmuyor
-
@duyguuu37 hocam fotoğraf koyduklarındada bişey farketmicek emin olun söz konusu pttyse biz 3-5 kişinin içine girermiyiz die umutla para yatırıp basvurduğumuz hafta bir tanıdığım pttnin mülakatına gtti kendim şahit olmasam o kadarda değil derdim ama gercekten o kadar