PTT Personel Alımı 2018
-
@mert88 Estağfurullah hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için. Ptt için de Sayıştay için de ihtimaller aynı gibi geliyor. Ankara'ya 85 kişi alınacak. Giren sayısı Sayıştaydan daha fazladır. Ama bu kişilerden rakip olacağım kişi sayısı Sayıştay sınavına girenler kadardır diye düşünüyorum. Öte yandan hep alan çalıştım l. Hâlâ alan çalışıyorum. Sayıştay daha ne zaman ilan verir belli değil. Bu yüzden seçmek zor geliyor. Bakalım sanırım son günlerde karar vermiş olurum. Şimdi Ziraate yoğunlaştım. Önceliğim o. Zaten ziraat olursa bu süreç büyük ihtimal biter benim için.
Teşekkür ederim hocam. Size de başarılar dilerim. -
Arkadaşlar ben para yatırıp başvuru yapmıştım ama böyle bir başvuru yok diyor aynı durumda olan var mı?Ne yapmalıyım?
-
@nsp, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar ben para yatırıp başvuru yapmıştım ama böyle bir başvuru yok diyor aynı durumda olan var mı?Ne yapmalıyım?
Bir arkadaşım da aynı durumdan muzdarip. İnsan kaynaklarına bir türlü ulaşamıyor. Kurallar gereği forumda site bağlantısı paylaşılamıyor anladığım kadarıyla o yüzden google'a "ptt bize ulaşın" diye yazarsanız çıkan ilk sonuç sayfasından şikayetinizi iletebilirsiniz. Ayrıca PTT'nin facebook ve twitter üzerinden de bu konuda destek sayfaları var.
-
@cem çok teşekkür ederim.
-
@nsp http:// ik. ptt .gov .tr /baskanlik/ buradaki numarayı da deneyebilirsiniz.
-
Arkadaşlar ihs-der'in facebook gruplarında olan veya takip eden var mı? İstek gönderdim, henüz kabul edilmedi. Acaba faydalı paylaşımlar var mı merak ediyorum.
Bir umut şunu da sorayım: Uzman Yardımcılığı Sınavı için başvuru sayısını bilen var mı?
-
Ben ihs-der facebook sayfasina üyeyim. Orada idari hizmet sözlesmeliler dernek baskani birisi var canli yayin falan yapiyor arada bir. Sinav giris yerleri aciklandiktan sonra yaptigi aciklamada; anayasa degisikliginden sorumluyuz fakat 4 mayistan sonraki mevzuat degisikliklerinden sorumlu degiliz, diye aciklama yapti. Daha onceki zamanlardada yorumlarda bundan bahsetti. Anayasa degisikligi dahil mi değil mi net bir şey bilen var mi ?
-
Gişe pazarlama çorum için basvuran var mı kaç kişi basvurmuştur acaba hiç gidip masraf yapmak istemiyorum aslında ama az kişiyse diye aklımda kalıyo
-
@mert88 ihs der mi neyse artık orda konuşanların bir şey bildikleri yok zaten biri daha yeni düz polisliği kazanmış, yanı sayfada olmamakla kaybettiğin bir şey yok.
-
@ucanbalon hocam nereye ne kadar başvuru oldu hiç bir Bilgi yok. Açıkcası çok masraf olmazsa girmenizi tavsiye ederim. Sonuçta burası Türkiye ne olacağı belli olmuyor. Son guy alımlarında taban puanlar baya düştü
-
@hoffafd Sanırım haklısın. Sayfaya kabul edildim. Uzmanlık branşına dair pek bir bilgi yok. Ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar ama genelde postacı veya gişe tarzı branşlarda bilgi sahibiler. Grupta ise genelde insanlar bilemedikleri soruları paylaşıyorlar ve çoğunluğu sayısal mantık soruları.
Bakalım sınav nasıl olacak. Olur da sınavdan geçersem, mülakata torpilsiz ve hatta referanssız katılıyor olacağım. Daha önce hiç kamu mülakatına katılmadım. Umarım sade ve herhangi tanıdığı olmayan bir vatandaş olmanın dezavantajını yaşamam.
-
@wasp61 hocam temel yurttaslik bilgisi diyordu ilk aciklamalarda. Anayasa değişikliği celiski yaratacağı için sorulmaz diye tahmin ediyorum. Gazi o topa girmez yeni konulari sormaz gibi. Ayrica kpssde bile cikmadi. En temel yasama konulari birde hukukun temel kavramlari anayasa tarihi falan cikar bence.
-
Arkdslar bisy sorcm bu saatten sonra imkansız ama şehir değişimi yapılabilir mi
-
Yani sınav yeri için diyorum şuan ankaradayım ama sınav yeri Antep seçmiştim
-
@ltfye, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Yani sınav yeri için diyorum şuan ankaradayım ama sınav yeri Antep seçmiştim
Sınav giriş yerlerinde değişiklik yapılmayacak diye özellikle belirtmişler ne yazık ki.
Arkadaşlar bu arada 40 gygk 60 alan sorusu sorulacaktır yazıyordu diye hatırlıyorum ilanda. Ama alanda neredeyse 20 farklı konu var. Konu başına 3'er soru mu soracaklar bu durumda? -
Şu sınava hukuktan giren yok mu hiç acaba?
-
@hegia-sophia var hocam.
-
@hgrotius hadi ya ben de tek girerim efsane olurum diyordum hocam
-
Ptt uzmanlık ve sayıstay sınavı arasında kararsiz kalan var mı?
-
PTT Uzmanlık soru dağılımı hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
( Konu başlıkları değil )