PTT Personel Alımı 2018
- 

@adayadayı-54 Şekil ve grafik algılama sorularıymış. Kpss deki petekli soru gibi. 
- 

@haticeaydinn teşekkür ediyorum yanlız bu bilgiyi nerden aldınız araştırdım ben biraz ama edinemedim o yüzden soruyorum. 
- 

@adayadayı-54 İhs der yöneticilerinden  
- 

@haticeaydinn Hocam çok ayrıntı çalışmayın kolay olucaktir sınav bence. 
- 

@zeyno5454 Kpss den kolay olacağı kesin de ptt ilk defa yaptığı için tedirginim. Puanlar yüksek kapatır diye düşünüyorum. 
- 

bunda son durum ne oldu? Büro personeli başvurusu yapan var mı? 
- 

Ne zaman açıklanır ki sınav yerleri heyecanlı bekleyiş sürüyor. 
- 

@irem bugün açıklanacak ama ne zaman belli değil. İnşallah en kısa sürede açıklanır. 
- 

sınav yerleri yayınlandı arkadaşlar... 
- 

Uzman yardımcılığı için başvuranlar, ikametgahlarının olduğu yerde sınava girecek. Şimdiden herkese hayırlı olsun. 
- 

@cem gazisem den bakmiyor muyuz hocam ben giris yapmadim hala ama 
- 

@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018 @cem gazisem den bakmiyor muyuz hocam ben giris yapmadim hala ama Evet, buradan bakabilirsiniz. 
- 

Hesap makinesini serbest yapacak ne sordular acaba  
- 

@cem tesekkur ederim hocam giriyorum ama yogun galiba umarim ikametimize yakin yerlere verdiler boyle muallak olunca merak ediyorum 
- 

Arkadaşlar giremiyorum. Uzman yardımcılığı sınavı Ankara’da mı yoksa ikametgahta mı girilecek? 
- 

@veblenist benim ikamet ettiğim yerde çıkmış , izmirde . Dokuz eylülün dokuz çeşmeler kampüsüne vermişler . 
- 

yakın illere vermişler hep sınav yerlerini.Birde aklıma takılan bir konu var arkadaşlar, bir yakınım da gişeden başvurdu o 2 yıllık benim bildiğim kadarıyla lisans zorunluluğu vardı.Şuan öğreniyorum ki onunda sınav giriş belgesi çıkmış.Nasıl oluyor bu,lisans şartı vardı. 
- 

@irem yakın iller mi  10 saatlik yola verilen var... 10 saatlik yola verilen var...
- 

@genclerbirlikli yani benim ki ve arkadaşlarım ki hep öyle ikamet edilen yerden uzak sınav yerleri varsa bilemem  Allah kolaylık versin Allah kolaylık versin
- 

İkametgah ettiğim şehir gelmiş. Bu arada hesap makinesi serbest yazıyor. Hesap makinesiyle hesaplamalık ne soracaklar acaba :))