PTT Personel Alımı 2018
-
Uzman 80 dogru. Daha once bir cok banka ve kurum sinavina girmis biri olarak ingilizce isin icine girince dusuk kapattigini kesinlikle soyleyebilirim. O yuzden benim tahminim 75den yukari kapatmayacagi yonunde ve yanilacagimi da sanmiyorum.
-
@beyonder hocam ankarada mesela illa ki giren daha fazladır ama mesela oraya 10 kişi alınacak bizim ile 2 kişi alınacak. yani giren sayısı ve kontenjan önemli olan
-
arkadaşlar puan hesaplaması nasıl olacak biliyor musunuz illa 60 barajını geçmek için 60 doğru mu gerek
-
@beyonder izmir gişe mi hocam ? Benimde 80 81
-
@irem hocam gisede hepsi 1 er puan 60 dogru gerekiyor evet
-
@duyguuu37 gerçekten çok çok saçma. 78 82 arası ile izmirde girmem mümkün değil o zaman. Gişe için.
-
@orpheus evet izmir gişe. 77 82 arası bir şey gelir diye düşünüyorum. Hatırlamadıklarımı yanlış sayarsak 77 doğru sayarsak 82.
-
Arkadaslar gise icin girenler ili icin degerlendirilecek il icinde de hangi bolumden basvurdu iseniz onun kontejani onemli ben bankacilik finans mezunuyum bize acilan alan gise bankacilik idi ilim 3 kisi aliyordu ama ilim de pazarlama ve sigorta icinde ayri kontejan vardi
-
@beyonder öyle düşünmeyin hocam belli olmaz kısmet artık.
-
Gise sorularina bakan arkadaslar bir sorunun cevabi multeciler verilmis bunda bir yanlis yok mu,esitlik ilkesine aykiri degerlendirilmez olan soru
-
@duyguuu37 bence o soru hatalı. hangisi eşitliğe aykırı olarak yorumlanır dese cevap evet mülteciler olurdu ama yasada bile kadınlar, çocuklar, yaşlılar için yapılanlar eşitliğe aykırı değildir yazıyor
-
@duyguuu37 katılıyorum. Bir açıklama var mı iptal yönünde?
-
@issiz-0 aynen katiliyorum hocam kadinkar var miydi onu hatirlayamadim ama engelliler vardi sanki ik sayfasini acamadigim icin goremedim itiraz hakkimiz var mi cevabi arastirip olmadi denerim sansimizi
-
@duyguuu37 bu sorunun itirazını yapabiliriz aslında
-
@hoffafd hocam çok makbule geçti. Emeğiniz için teşekkürler
-
@issiz-0 bencede hocam ben notlara bir daha bakayim sayfada da yogunluk azalsin yazalim bence ik ya ya da gazisem e
-
@offspring rica ederim soruları bana atan @ahmetab sağolsun ben sadece yandexledim
-
İzmir pazarlama için 70 veya 72 doğrum var bu doğru sayılarıyla hiç ihtimal görmüyorum 80den aşağı doğrusu yok milletin
-
Bankacilik icin bu sinava giren yok mu gise bankacilik yogunluk yoksa umutlanirim belki
-
sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan var mı?