PTT Personel Alımı 2018
-
@ertuğrulbey Hayır mülakat yok. puana göre alacak da tabi psikoanaliz miydi neydi öyle bir teste tabi tutacak
-
@ertuğrulbey @issiz-0 pisikoanaliz diye bir teste tabii tutulacak sınavı kazananlar..
-
@zeyno5454 Sözel mantıktan nefret ediyorum , en az 50 soru çözüp de girdim kpss ye ama 4 ünü de boş bıraktım . Ptt de mantık soruları minimum sayıda olur umarımm
-
@bad1905 Aynen psikoteknik sınav olarak geçmekte, mesleğe uygun muyuz ona bakcaklarmış. Zaten kadro azıcık, kazananları psikoteknik sınava sokacaklarına bence ayakta alkışlamaları lazım. Çoğu ilin alım sayısı 1 ya da 2. O il birincisini vay efendim psikoteknik sınavı geçemediniz diye eleme şansları olacak yani.
-
@haticeaydinn, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@zeyno5454 Sözel mantıktan nefret ediyorum , en az 50 soru çözüp de girdim kpss ye ama 4 ünü de boş bıraktım . Ptt de mantık soruları minimum sayıda olur umarımm
Hocam ben de hiç mantık çözmedim kpss için . Ama sınavda hepsini yaptım. .
Vaktimi baya aldi. Ama ptt.de Bol zamanımız olucak . Rahatlıkla yaparız inşallah. 🧚️ 🧚️ 🧚️ -
@zeyno5454 Ne güzel yapabilmişsiniz ben heyecanlandım malesef yapamadım. İnş ptt iyi geçer emeklerimize değer diyorum
-
@zeyno5454 Sınav kaç dakikaydı ptt de hocam
-
@haticeaydinn hocam muhtemelen 100 soru sınav 120 dakika olur...
-
@bad1905 teşekkürler, zaman sorunu yaşamayacağız o zaman
-
@monser, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
200 uzman yardımcısı kadrosunu doldurlar inşallah
Demek istediğiniz 200 kişiyi istihdam ederler mi yoksa bu kriterlere uyan 200 kişiyi bulabilirler mi?
İlanda 200 yazıp daha az alım yapmaları gibi bir şey olmaz sanırım, olabilir mi yoksa? -
@qq12 Vdk,Bddk vs. ilan ettiklerinden az sayıda eleman alıyorlar. Ptt yapar mı bilmiyorum ama yapılabiliyor. 200 kişi rahat bulunur bence.
-
@öğrenci hocam onlar biraz da mülakata daha çok kişi kalsın, daha çok kişi arasından istediğimizi seçelim düşüncesiyle öyle yapıyor. Mesela almak istediği aslında 150 kişi ama 200 lük ilan veriyor 100 kişi daha fazladan secim alanına giriyor. Pttnin böyle bi derdi yok bence
-
@genclerbirlikli haklısınız hocam da yanlış politika... İngilizcem olmasına rağmen şahsen BDDK sınavına gitmedim. Nitekim sonuç 35 kişi alınacaktı 13 kişi alınmış. Vdk yi şu an hepimiz görüyoruz beş katı aday dahi çağiramayacaklar gibi...
-
@monser kendileri açısından bakarsam mantıklı, adaylar açısından bakarsak vicdansızca
-
Arkadaslar merhaba, gişe icin soru dagilimini hatirlayan var mi? Sorularin katsayisi ayni mi?
-
@deucekocu Her soru 1 puan, yanlışlar doğruları götürmüyor, soru dağılımını gazisem açıklamadı
-
Arkadaşlar gişe ve büro görevlisi olarak sınava girecek olanların konu başlığı altında yer alan ölçme becerisini nereden çalışılabilir. Daha önce hiç karşılaşmadım tam olarak neyi kastediyor bilgisi olan var mı?
-
Soru dagilimi,konu icerikleri o kadar muallak ki birde duyarsiz ve ilgisiz bir ik var gercekten merak ediyorum bu sinavi
-
@haticeaydinn teşekkür ederim hocam. Sizler nasil çalışmayı planliyorsunuz. malum kpss beklenildiği gibi gecmeyince ümitler pttye kaldı
-
@deucekocu Ptt için kaynak almadım, elimde çok sağlam kpss kitapları var onlardan çalışıyorum günde 2 deneme çözüyorum . Benim hocam , pegem , yargı , kurultay , data ne bulursam. Farklı soru tipleri görmek her zaman için iyidir. Ptt de çok zorlamazlar ama bence tarih ve güncel belirleyici olur . Zaman sorunu yasamayacağız, umarım iyi geçer .