PTT Personel Alımı 2018
-
@thebutcher bence de 70 üstü alan herkes çağrılır ama amfi sayısı en az 5ti belki 240ı sağlayabilmek için 70in altına bile düşebilirler
-
Arkadaslar itiraz yapan var mi? Ona gore yapalim.veya yapmayalim.
-
Ptt Aydın düz gişe yok mu hiç ?
-
Yahu arkadaslar illa ki tum illerden basvuran olmustur. Buradan sadece genel cikarim yaparsiniz. Aydindan olmaz olur mu hiç. 150
000 adaydan tek sen Aydin icin basvurmus olamazsin. Itiraz diyorum itiraz yapmadiysaniz yapalim bir veya birkacimiz. -
@mills Sakin olun , ben de farkındayım tek olmadığımın Ayrı başlık açtım zaten.
-
@mills sanırım itiraz eden olmamış yazarlardı yoksa
-
Ona gore dilekce ve pparayi yatirip itiraz edecegim. Esitlik sorusuna.
-
@veblenist hocam merhaba uzmanlik icin mi basvurmustunuz pttye? Bidahaki ptt alimi icin yokdile basvurmali miyim sizce?
-
@deucekocu evet hocam uzmanlık için. Bence başvurun. İlanlar bazen o kadar alakasız çıkıyor ki üzülmenizi istemem. Biraz maddi yük olur belki ama her puan türünden elinizde bir şeyler olması portföyünüzü çeşitlendirir.
-
Izmır gişe kaç ile kapatır önceki yılları bilen biri yardımcı olabilir mi ?
-
Gişe için elazığ olanlar kimler ?
-
Gise de kacla kapatir tahmini isteyenler hangi alan icin oldugunu da soylerse daha mantikli tahminler yapabilir cunku basvurularin acildigi bolumler farkli pazarlama,bankacilik ve sigortaciliga nispeten yuksek kapatacak bence
-
sınava giren elektrik müh arkadaşlar puanlarınız nasıl ?
-
@uengineer mühendisler ayrı bir başlık açabilirler. Başlıklar arasında sorularınız araya kaynıyor gördüğüm kadarıyla. Bu sayede o başlığı gören diğer mühendis arkadaşlarda cevap verecektir hocam.
-
@antimülakat öyle yapalım haklısınız hocam saolun
-
Ptt personel alımı ve sınav süresi https://yalcinsakar.blogspot.com/2018/08/pttpersonelalimi.html?m=1
-
@irem cok yerinde elestiriler yapmis gercekten açik sozlu biri,ptt nin de guvenlik sorusturmasi varmis umarim dallasa donup uzun uzun zamanlar almaz
-
Kiisa surecegini belirtmis lakin soru itirazlari dogru sekilde yapildi mi nedeninin acikca belirtilmis olmasi gerekiyor. Ornegin anayasaanin x maddesine gore su su gruplara yapilan ozeel.guvenlik tedbirleri esitlik ilkesine aykiri degildir. Bu dogrultuda a kitapcigi x sorusunda esitlik ilkesine aykiri yorumlanamaz seklindeki sorunun biirden fazla cevabi vardir. Bu nedenle sorunun iptalini veyahut tum adaylar icin dogru kabul edilmesini arz ederim. Son saatler arkadaslar yapmadiysaniz bu sekilde yapalm.
-
@mills
50. Bu bilgilere göre, aşağıdakilerden hangisi
kesinlikle doğrudur?
A)Hindistanlı öğrenciler, Kosovalı öğrencilerin
bulunduğu kattadır.
B) Moğolistanlı öğrenciler, ikinci kattadır.
C) Kenyalı öğrenciler, Suriyeli öğrencilerin
bulunduğu katın bir alt katındadır.
D)Iraklı öğrenciler, birinci kattadır.
E) Afganistanlı öğrenciler, Hindistanlı öğrencilerle
yan yanadır.bu soruda hata gören arkadaşımız var mı ben E şıkıkınında doğru olduğunu düşünüyorum buna da itiraz edilmesi gerekiyor mu?
-
Mogolistnli ogrenciler 2. Kattadir olacak cevabi. Cunku afganlar 1. Kattaki yeri olasilik dahilinde yani 2. Veya 3. Sinif olabilir. Ancak 3. Sinif oldugu kesin olmadigi icin yanyana olmayadabilirdi. Ancak öncüllerden mogolların 2. Katta olduğu kesindir.