PTT Personel Alımı 2018
-
Bu sinava katilim kac kisiydi acaba onu merak ediyorum. Gazinin sinavi aciklamasi bencede1 ayi bulabilir
-
@voshue 110.000 başvuru olmuş tüm sınavlara hocam
-
Mesela Ankara bankacılıktan başvuru sayısı kaç ki veya sizce kaçla kapatır başka bir yerden İstanbul da mülakata gideceğim ama ben Ankara da yaşıyorum sizce ne olur kaçla kapatır Ankara bankacılık alım sayısı 83 bankacılıktan
-
@voshue memurlar net sitesinde birisi 55 bin civarı katılım olmuş diye yazmış. İhs-der başkanından öğrenmiş güya tabi bunu yazan da bunun doğruluğundan emin olmadığını belirtmiş. İnsan sınav ile ilgili iyi kötü bir veriye sahip olmak istiyor ama maalesef ortada net bir bilgi yok. Bir ihtimal ptt ya da gazisem ile irtibata geçilip onlardan bu konuda talepte bulunulabilir.
-
@cem henuz basvuru bitmeden 1 gun once basvuru sayisi 112.000 di.
-
@ladybug tabi bu sayi total olarak..uzman yard.gise...
-
@ladybug doğrudur sadece diğer forum sitelerinde dolaşırken rastladığım bir bilgiydi ne kadar doğru olduğu meçhul. Uzman yardımcılığına katılımın düşük olduğu bir gerçek ama genel katılımın yarı yarıya olması pek mümkün gözükmüyor gibi yine de bekleyip göreceğiz.
-
@cem mail ile bilgi edinme hakkınızı da kullanabilirsiniz.
-
@aliveli gazisem'e e-posta yolladım, bayram nedeniyle bir haftadan önce dönüş yapacaklarını sanmam.
-
@haticeaydinn Ekim çok uzun Yalçın beyin paylaşımlarında hep eylül de açıklanması bekleniyor diyor. Bekleyip göreceğiz umarım erken açıklanır.
-
@irem hocam yalcin bey de ekim gibi dememis miydi oyle okudum sanki,yanlis da hatirliyor olabilirim insallah eylul olur
-
@duyguuu37 @irem Merhaba arkadaşlar. Gazisem’e psikometrik sınavı kurumunuz mu yapacak diye mail atmıştım. Bu sabah dönmüşler. Ptt için sadece yazılı sınav hazırladıklarını diğer bütün süreçleri Ptt’nin yaptıgını , sonuçların da Eylül sonu gibi açıklanmasını beklediğini iletmişler.
-
Gönderdiğim e-postaya cevap, arkadaşların da bahsettiği şekilde: "Sınav ile ilgili itirazların değerlendirme aşaması gerçekleştirilmektedir. İtiraz değerlendirme raporunun düzenlenmesi sonucunda, sınav sonuçlarının Eylül ayının sonunda açıklanabileceği değerlendirilmektedir. Sınava katılım sayısı ile ilgili bilgiler ancak PTT A.Ş. tarafından açıklanabilmektedir."
-
Ne kadar uzadı süreç... Hadi ösym bir sürü sınav yapıyor çok fazla katılım oluyor da sonuclar için 1 ay bekletiyor. Bu sınav için niye bekleniyorsa bu kadar !
-
@haticeaydinn tesekkur ederim hocam:)keske testi de gazisem yapsaydi diye dusundum bir an bakalim nasip
-
@cem ptt aş'den bilgi edinme hakkını deneyebilirsin ama pek de sonuç alınabileceğini sanmıyorum
-
@mert88 ben de çok umutlu değilim o konuda ama yine de gönderdim e-posta. "İK" nın açılımı 'insan kaynakları' yerine 'ilgilenmiyorum kardeşim' heralde...
-
@cem emaillere cevap verilmemesini bi yana, internet siteleri bile açılmıyor Ptt'ye girersek gamsız bir iş hayatı bizi bekliyor anlaşılan (bakabileceğim tek iyimser bakış açısını da buldum)
-
sınav 20.09.2018 tarihinde açıklanacak. (tahmin)
-
Ankara pazarlama 92 net acaba gelirmi?