PTT Personel Alımı 2018
-
@voshue emin misiniz 70 civarı ile kapatacağından? benim 86 doğrum 13 yanlışım var ve belki gözüyle bakıyorum, açıkçası diğer kurumlara göre kolay bir sınav gibiydi çünkü.
-
Yahi soylemeden gecemeyecegim:ptt ne kadar zarif 7 guzel adami sormus cok begendumm
-
@sümeyye benim 78 doğrum var biraz çekinceliyim ama siz kesin kalırsınız gibi.Gayet güzel net.
-
@sümeyye sizin kalamama gibi bir durumunuz yok. Oldukça iyi bir puan. Ortalamanız da Yüksek gelir. Bence şimdiden mülakata çalışın hocam. Kazanmamanız içten bile değil.
-
@veblenist umarım dediğiniz gibi olur.
-
@sümeyye hocam ben adım gibi eminim. Sınav kolay değildi. Herkes hep öyle der. Gençlik bakanlığında da Gazi yaptı. Ona da herkes “şöyle kolaydı böyle kolaydı, ortalamalar 80 altına düşmüyordu, 85 neti olan çok kritikti.” Açıklandı, 74 ile kapattı. Rahat olun. Ciddi anlamda şansınız var. Bilmiyorum daha önce hiç mülakata girdiniz mi ama mülakat tecrübesi olan arkadaşlarla görüşün. Fikir alın. İlk bölümü geçmişsiniz iyi bir şekilde. Bence Kazanmaya çok yakınsınız.
-
@veblenist Bu yıl mezun olduğum için henüz bir tecrübem yok maalesef, ama dediğiniz gibi yaparım.Teşekkür ederim öneriniz için.
-
@veblenist Bu arada bilmiyorum siz de girdiniz mi ama diğer kurumlar derken Sayıştay ve Ziraat Bankası sınavlarını kast etmiştim.Onlara göre normal bir sınavdı.
-
@sümeyye rica ederim. Sayıştay en ciddi kurumlardan biri. Onlarla kıyaslanmaz zaten.) Ziraat da ortadır. Gazi’nin sınavları hep fix. Hep aynı ölçüde oluyor. Bu konuda iyiler. Bunun da çok oynayacağını sanmıyorum. Kişi sayısı da çok. Benim tahminim 600bile dolmayabilir. Barajı da bence düşürmezler ama belli olmaz.
-
@highlaz benim 92 ama kadro kısıtlı işte gelir mi bilmiyorum
-
@sancar 92 puani aldiginizdan emin misiniz ?
-
@sancar 92 bile umutsuz ise ben atayim kendimi
-
@sancar 92ye de gelsin artık yani.. İzmir değil dimi hocam zaten gişeden topu topu 2 kadro var, 87 net çöp olmasa bari benim
-
@highlaz 2 değil 8 kadro olacaktı pardon*
-
@highlaz ankara hocam
-
@duyguuu37 10 kişi olduğundan umutsuzum hocam
-
Konya ptt pazarlama sinavda naptiniz toplanin hele
-
@sancar benim ilim 3 kisi aliyor hocam bence girersiniz cok rahat
-
@thebutcher 71-72 doğrum var kaçla kapatir sizce
-
@catology 240 kişi çağırılacak 70 üstü alan da maksimum 120-150 kişi ancak çıkar 70 üstü herkes çağrılır diye düşünüyorum hatta 100 kişi bile olabilir zaten 80 kişi alacaklar, çok az vardı 3 veya 4 amfi vardı 55-60 şar kişiden 200-250 kişi girmiştir sınava maksimum 150 geçen olur