PTT Personel Alımı 2018
-
@keynesinruhu, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Parayı yatırdım ancak bu sefer de kimlik bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz diyor, aynı hatayı alan, çözen var mı arkadaşlar?
aynı hatayı bende alıyorum yardım lütfeen
-
ŞİMDİ ULAŞTIM PTT DEN BİRİSİNE SORUN HALLOLDU YENİ TC KİMLİK KARTI OLANLAR SERİ KISMINA BÜTÜN SERİ NOYU YAZIP.SERİ NO KISMINA SADECE 0 YAZACAKLAR
-
Son başvuru tarihi 21 miydi doğru muyum son güncel hali
-
Arkadaşlar Maliye bölümü pazarlamaya başvuru yapabiliyor mu?
-
@veliat34 yapamıyor. Hangi bölümlerin nereye başvurabileceği ilanda yazıyor.
-
-
uzmanlık için herhangi bir belge yüklenmiyor değil mi arkadaşlar ben göremedim sayfada?
-
@genclerbirlikli hocam peki hangisine başvuru yapabiliyorum
-
@veliat34 yalnızca gişe ve büro görevlisi yazana
-
Bir soru soracağım sadece. 1 milyon tane farklı şey söyleyen var. Lütfen cevabını net bilen biri cevap versin.
İkamet adresim Samsun. Gişe ve Büro Pazarlama için Samsun'a başvurmak zorunda mıyım yoksa herhangi bir ile başvuru yapabilir miyim? Çünkü sadece Samsun yazabiliyorsam, sınava girmeyeceğim, 1 kişi alıyor. -
@emrerdal11 özel şartların birinci maddesinde adresin nerdeyse oraya başvurabiliyorsun yazıyor zaten farklı bir şehre başvuru olsa ikamet adresin bir önemi yok
-
@yazgan Uzmanlık için ikamet durumunda farklılık var. O yüzden herkes başka bir şey söylüyor. Bildiğimi de karıştırır oldum. Çevredekilere de kızamıyorum gerçi. Ilan o kadar berbat verilmiş ki...
Yani yalnızca Samsun'a başvuru yapabiliyorum ben?
O halde gerek yok başvurmaya. 60 tl verdirmeyeyim artık aileme. Biraz daha devam ederse böyle, yüzüne bakamayacağım anamın babamın. -
@yazgan Ayriyeten, ikamet şartında değişiklik yapıldı falan denmişti bir ara. İkamet kalktı gibisinden
-
@emrerdal11 1 yıl ikamet şartı vardı o kalktı. Yani 1 yıl istenmiyor sadece o ilde ikamet isteniyor.
-
başvuruda bulunurken üniversite seçtikten sonra bölüm seçemiyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
-
@genclerbirlikli Ha yani ikameti şu an bir yere taşıyıp o il için sınava başvuru yapabilirim ancak. Başka şekilde olmuyor. Eyvallah çok sağolun.
Sonunda net şekilde izah eden bir iki kişi çıktı. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah. -
Ptt matikten nasıl başvuru yapabiliriz bilgisi olan var mı ?
-
@emrerdal11 Avukat, Mimar, Mühendis, Tekniker, Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonlarına başvuru tarihi itibari ile MERNİS adresinin bulunduğu İl'e başvuru yapabileceklerdir.
Başvuru tarihinden kasıt kişinin yaptığı başvuru tarihiyse evet hocam dediğin gibi. Ama ptt nin başvuru almaya başladığı tarihse(14 Mayis) o zaman olmaz.
-
Arkadaşlar bu 8 konu başlığından ( Sözel akıl yürütme, Ölçme becerisi, sayısal ve mantıksal akıl yürütme,tarih, Türkiye coğrafyası ......) notları pdf vs. olan var mı acaba ya da tavsiye edeceğiniz yerler ?
Ayrıca ikamet şartı kalktığına göre ikametimi Mardin'den İstanbul'a alsam olur mu ki -
Merhabalar, Başvuru anında YDS belgesi istemiyor. Belgeyi ne zaman göstereceğiz bilgisi olan var mı? Ya da sınava başvurduktan sonra YDS puanı almak geçerli sayılacak mı ?