PTT Personel Alımı 2018
-
@deucekocu yayın dediğiniz neydi tv mi? bahsedilen konuların olmaması ne kadar kesin acaba,konu kalmıyor geriye tuhaf geldi net bilgisi olan?
-
@fagam91 inşallah
-
@başmüfettiş İnşallah biran önce olur. Anadolu Üni yaparsa daha iyi olur, çünkü İstanbul Üniversitesinin yaptıgı sınavlarda çok garip sorular olabiliyor. Herkesin emeğinin karşılığını aldıgı ,hakkaniyetli bir sınav olur umarım.
-
@deucekocu matematik yokmuymus
-
Bu nasıl bisey gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum bi sınava başvurduk tarihi geçtim çalışacağımız konular belli değil.
-
@deucekocu ne yayını hocam hangi kanal ve saatteydi
-
@deucekocu sınav konularında tarih adı altında genel olarak bahsetmiş. Olmaması mantıksız, bilemedim.
-
Osmanlı ile matematiği çıkardığımızda geriye pek bir şey kalmıyor ama yine de sen bilirsin ptt
-
@issiz-0 hocam bana mantıklı gelmiyor. Bence bu söylemlere çok takılmadan devam etmek lazım.
-
Osmanlı olmayabilir olmadığı sınavlar var ama Matematik kısmı inandırıcı değil.Sınav konu başlığında Sayısal ve Mantıksal Akıl Yürütme var
-
Sınav ösym formatında mı yoksa banka sınavları formatında mı olacak ? Bu konuda fikriniz nedir arkadaşlar.
-
@voshue ikisi arasındaki fark ne hocam? Ben bilmiyorum.
-
@haticeaydinn gazi üniversitesi yapmayacak mı sınavı
-
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=e7RRcK6o-Yk bahsettigim yayin buydu. 1 saatlik bir yayin. Benim aklimda kalanlar; sınav kolay olacakmis (zaten gazi üniversitesi hazırlıyor)60 baraji var, 100 soru 150 dk, yanlislar dogruyu götürmüyor, matematik yok fakat sayısal mantik 2-3 civari cikar denildi.
-
Bunun sınavını 1 aya yapsalar keşke..
-
@deucekocu baraj 70 değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum?
-
@veblenist tam emin degilim hocam 60 kalmis aklimda ama 70 de olabilir. 70-80bin kisinin giseye başvurduğu tahmin ediliyor puanlarin da artmasi bekleniyormus. Barajin da önemi kalmayacak sanırım.
-
@deucekocu Uzman yardımcılığı için bir tahmin var mı acaba ?
-
@veblenist hocam uzman yardımcılığında taban puan 70.
-
@deucekocu hocam yayinda bahsedilen pdf dosyasına nerden ulaşabiliriz bilginiz var mı.