PTT Personel Alımı 2018
-
@nles Estağfirullah hocam ne özürü. Keşke böyle durumlarla karşılaşmasak. İnsan inanmak dahi istemiyor ne yazık ki.
-
Haberi öğrendiğimden beri araştırıyorum çok az yerde haber olmuş.
-
tez gelen tez gider...
-
birşeyler yapalım yapacağımız tweter etkinliğinden de başka birşey değil ama başka yol yok
-
@fişek-morgen Bir haber hazırlayalım twitter üzerinden rt ile yaymaya çalışalım. Benim önerim budur.
-
@burcuburcu olur hocam. Bence bimere ve haber kanalların whatsapına da bu haber linkini yollayalım.
-
@mbguy aynen öyle hocam
-
Elimizden gelen tüm yolları deneyelim öncelikle tercihini yap amasayfada haber yapsijnbunu diger forumalra ulasmaya calisalim.bimere cimere mutlaka yazalim
-
https ://www.facebook.com/groups/pttpersoneladay/permalink/1669282456451018/ arkadaşlar şuna bir bakın
''Kurumumuz PTT 2 ay gibi bir süre içerisinde postacı ve gişe görv. ağırlıklı 5-6 bin kişilik personel alımı planlıyor. Merakla bekleyen aday arkadaşlara hayırlı olsun.'' -
Duyumu olan var mı ?
-
@issiziktisatci Aynı grupta haziranda alım yapılacağını yazmışlardı öyle hatırlıyorum. Eğitimde söylemişler galiba.
-
@okahraman07 yine eğitimde söylenmiş acaba sınav nasıl olur ona göre çalışsak
-
@issiziktisatci hocam sınav hakkında bişey söylemek doğru olmaz. Kurumun insiyatifene bağlı. Sınav+Mülakat olacağı kesin gözüyle bakılıyor. Kpss çalışıyorsanız kpss çalışır gibi devam edin bence.
-
@okahraman07 evet hocam öyle yapacağım teşekkürler
-
@issiziktisatci Rica ederim hocam
-
bu sene memur alımı konusunda en iddialı kurumlardan biri senden PTT nerelerdesin? Bahar aylarında bir ilan bekliyoruz senden.
-
@burcuburcu ptt enteresan bir süreç yaşıyor. Yargı ile girişilen mücadelede kendini hakkı gören PTT yöneticileri, akıllarınca kpss'siz atama yapma gibi kimsenin anlam veremediği bir durumu khk ile yasal hale getirdi. Bu durumda ayaklarına dolandı, bundan önceki ve sonraki atamaların tamamında sınıfta kalan hareketlere yenisi ekleyerek devam ediliyor.
-
2 bin kişi kpssiz ve mülakatsız sadece kendilerinin yapacağı sınavla alınacakmış.Yakınmış ilan.
-
@aslan-reyiz nasıl olacaksa o iş. Yüz binlerce başvuru yapılır kesin.
-
@aslan-reyiz sınav soruları hakkında bilginiz var mı ? Alan mı,gkgy mi yoksa başka birşey mi ?